Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018 08:09

Συζήτηση για ανοιχτό κέντρο εμπορίου στην Κυπαρισσία

Γράφτηκε από την

 

 

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Τριφυλίας, παρουσία του δημάρχου Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα, του προέδρου του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Βαγγέλη Ξυγκώρου και του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας Δημητρίου Τερζή.

Αναπτύχθηκαν και συζητήθηκαν διεξοδικώς θέματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως τα Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου, η παραχώρηση γραφείου στο Δήμο Τριφυλίας για τις ανάγκες του επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής, καθώς και η εύρεση κατάλληλων χώρων για την σεμιναριακή -και όχι μόνο- κατάρτιση των επαγγελματιών μέσω της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.

Στην συνάντηση επίσης παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Τριφυλίας  Παναγιώτης Τσίγγανος και Ιωάννης Κατσούλας, ο δημοτικός σύμβουλος Ζαχαρίας Κανελλόπουλος, η πρόεδρος της ΔΚ Κυπαρισσίας Σταματία Αλεξόπουλου, ο διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Τριφυλίας Γιωργος Γκόνης καθώς και ο αρχιτέκτων μηχανικός του δήμου Αγγελής Πετρακόπουλος.

Εκ μέρους του Επιμελητηρίου παραβρέθηκαν ακόμα ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας κ. Στούπας καθώς και ο διευθυντής του κ. Γιαννός. Τέλος, από τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας παραβρέθηκαν, ο Νικόλαος Μπούκαλης, ο γ.γ. Σπύρος Χηνόπουλος, ο γραμματέας Αρις Παναγιωτόπουλος και η ταμίας Ελένη Κουρέτα.