Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 16:13

Επιμελητήριο Μεσσηνίας: Ημερίδα ενημέρωσης για ασφαλιστικές προτάσεις

Γράφτηκε από την
Επιμελητήριο Μεσσηνίας: Ημερίδα ενημέρωσης για ασφαλιστικές προτάσεις

Ημερίδα ενημέρωσης σχετικά με ασφαλιστικές προτάσεις προς επιχειρήσεις διοργάνωσε την περασμένη Δευτέρα στην Καλαμάτα η Ενωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας.

Στο πλαίσιο της ημερίδας, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, πλήθος στελεχών ενημερώθηκε για τον κρίσιμο ρόλο της ασφάλισης των επιχειρήσεων, καθώς τα θέματα που αναπτύχθηκαν ήταν: “Επιχειρηματικότητα με ευθύνη”, “Προστασία γραφείων, εγκαταστάσεων, επαγγελματικού εξοπλισμού, απώλειας εισοδήματος των επιχειρήσεων  κ.ά.”, “Ομαδικές ασφαλίσεις εργαζομένων: Σύνταξη, υγεία”.

Χαιρετισμό απηύθυναν η Μαργαρίτα Αντωνάκη γενική διευθύντρια ΕΑΕΕ και ο Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, ενώ βασικοί ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο Κωνσταντίνος Βούλγαρης μέλος Επιτροπής Αστικής Ευθύνης και Επαγγελματικών Ευθυνών, ο Γιάννης Μακρής μέλος Επιτροπής Περιουσίας, Αντασφαλίσεων, Μεταφορών και Σκαφών και ο Ηρακλής Δασκαλόπουλος μέλος Επιτροπής Ζωής, Συντάξεων και Υγείας.

Ας σημειωθεί, καταλήγει η ανακοίνωση, ότι η ΕΑΕΕ από κοινού με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Βαγγέλη Ξυγκώρο, συζήτησαν για τη διοργάνωση αντίστοιχων εκδηλώσεων στο μέλλον.


NEWSLETTER