Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018 11:30

Αρκαδία: Παραιτείται από όλα τα επιμελητηριακά του αξιώματα ο Γιάννης Μπουντρούκας

Γράφτηκε από την
Αρκαδία: Παραιτείται από όλα τα επιμελητηριακά του αξιώματα ο Γιάννης Μπουντρούκας

Την απόφασή του να παραιτηθεί από όλα τα επιμελητηριακά του αξιώματα με αφορμή την υποψηφιότητά του για περιφερειάρχης Πελοποννήσου έκανε γνωστή ο Γιάννης Μπουντρούκας.

Ο κ. Μπουντρούκας κατά τη διάρκεια των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε στη Χίο το διήμερο 9-10 Νοεμβρίου ενημέρωσε ότι παραιτείται τόσο από πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, όσο και από πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Επιμελητηρίων Πελοποννήσου.

Ειδικότερα ο κ. Μπουντρούκας τόνισε: "Με αυτό τον τρόπο θέλω να τιμήσω τους θεσμικούς ρόλους που μου εμπιστεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια οι συνάδελφοί μου. Η παραίτησή μου από όλα τα επιμελητηριακά αξιώματα ήταν για μένα μία αυτονόητη πράξη. Είμαι από αυτούς που θέλω να είμαι ξεκάθαρος από την αρχή. Σε καμία περίπτωση δεν θα χρησιμοποιούσα αυτές τις θέσεις ευθύνης για να ανέλθω πολιτικά. Πρέπει επιτέλους αυτοί που ασχολούνται με τα κοινά να έχουν διακριτούς ρόλους και κυρίως να μην έχουν δεύτερες σκέψεις" και έκλεισε ευχαριστώντας όλους τους Προέδρους των Επιμελητηρίων Ελλάδας για την εποικοδομητική συνεργασία που είχαν όλο αυτό το διάστημα.


NEWSLETTER