Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019 18:44

Καλαμάτα: Ενημέρωση Οικονομάκου από Ξυγκώρο στο Επιμελητήριο

Γράφτηκε από την

Με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Βαγγέλη Ξυγκώρο συναντήθηκε την Τετάρτη η υποψήφια δήμαρχος Καλαμάτας Μαρία Οικονομάκου και μέλη της παράταξής της “Καλαμάτα Ξεκινάμε”, με στόχο να ενημερωθούν για τα καίρια ζητήματα που αφορούν τους επαγγελματίες του δήμου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, σε μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση, ο κ. Ξυγκώρος αλλά και μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, παρουσίασαν θέσεις και προτάσεις, ενώ από την πλευρά της κ. Οικονομάκου δόθηκε η δέσμευση περαιτέρω συνεργασίας προς όφελος όλων ανεξαιρέτως των δημοτών.

Συγκεκριμένα, οι δεσμεύσεις αφορούσαν: Την άμεση αξιοποίηση των πρώην Σχολών Παπαφλέσσα. Τον κοινό βηματισμό όσον αφορά μεγάλα θέματα υποδομών και αναπτυξιακού σχεδιασμού με τη συμμετοχή του Επιμελητηρίου σε ομάδες εργασίας. Τη συμμετοχή εκπροσώπων των επιχειρηματιών σε επιτροπές με συναφή θεματολογία. Τη συνεργασία για ζητήματα σχετικά με την ορθή λειτουργία της αγοράς, την ανταποδοτικότητα των δημοτικών τελών, το παραεμπόριο, τη βελτίωση των υποδομών των εμπορικών κέντρων κ.λπ.