Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016 18:53

ΤΕΜΕΣ και Dogus πήραν το Χίλτον της Αθήνας

Γράφτηκε από την
ΤΕΜΕΣ και Dogus πήραν το Χίλτον της Αθήνας

Οριστικοποιήθηκε η συμφωνία για την εξαγορά του ξενοδοχείου Χίλτον στην Αθήνα από την ΤΕΜΕΣ του Μεσσήνιου Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου και της  D-Marine Investments Holding B.V.

Οπως έγινε σήμερα γνωστό οι δύο παραπάνω εταιρείες υπέγραψαν συμφωνία για την εξαγορά του 97,3% του μετοχικού κεφαλαίου της Ιονική Ξενοδοχιακαί Επιχειρήσεις Α.Ε.

Η εταιρεία Home Holdings Συμμετοχών Α.Ε., με μετόχους τις ΤΕΜΕΣ Α.Ε. και D-Marine Investments Holding B.V. προχώρησε σήμερα σε σύναψη συμφωνίας με την Alpha Bank A.E. για την αγορά του πλειοψηφικού ποσοστού (περίπου 97,3%) του μετοχικού κεφαλαίου της Ιονική Ξενοδοχειακαί Επιχειρήσεις Α.Ε., ιδιοκτήτρια εταιρία του Ηilton Athens. 

Η συμφωνία αυτή ακολουθεί την απόφαση της Alpha Bank A.E., της 5ης Αυγούστου 2016, με την οποία η κοινοπραξία των ως άνω εταιρειών επιλέχθηκε ως προτιμητέος επενδυτής στο πλαίσιο της αξιολόγησης των δεσμευτικών προσφορών που υποβλήθηκαν στο διεθνή διαγωνισμό.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, που τελεί υπό την αίρεση της έγκρισης από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, η εταιρία θα προβεί σε νέα ανακοίνωση.


NEWSLETTER