Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017 17:27

Κατάστημα Νέας Γενιάς της Lidl στη Μεσσήνη! 

Γράφτηκε από την
Κατάστημα Νέας Γενιάς της Lidl στη Μεσσήνη! 

Ενα ακόμη κατάστημα Νέας Γενιάς εγκαινιάζει σήμερα στη Μεσσήνη η Lidl Hellas και συγκεκριμένα στο 1ο χλμ. Μεσσήνης - Καλαμάτας.  

Το συγκεκριμένο κατάστημα είναι το τρίτο σε σειρά κατάστημα Νέας Γενιάς που εγκαινιάζει η Lidl Hellas μετά το κατάστημα της Αλικαρνασσού Κρήτης και των Διαβατών Θεσσαλονίκης.  

Πρόκειται για ένα νέο environmental branding concept, μια πιο ελκυστική και μοντέρνα αρχιτεκτονική, η οποία θα χαρίσει στους καταναλωτές μια ευχάριστη και άνετη εμπειρία αγορών. Ο χώρος πώλησης αναβαθμίζεται οπτικά, με στόχο την καλύτερη παρουσίαση της ποικιλίας και των προϊοντικών κατηγοριών. Η νέα φιλοσοφία καταστήματος περιλαμβάνει τη δημιουργία θεματικών ενοτήτων "corners", για ξεκάθαρη και οριοθετημένη παρουσίαση του μανάβικου, του φούρνου, του κρεοπωλείου, του ιχθυοπωλείου, της κάβας και των καλλυντικών. Ο νέος χρωματικός συνδυασμός του λευκού και του γκρι, συνοδευόμενος από ένα δρύινο χρώμα, αποτελεί τη βάση πάνω στην οποία εναλλάσσονται οι φωτογραφικές αποτυπώσεις προϊόντων, τα χειρόγραφα σχέδια και τα μηνύματα. Συγχρόνως στον νέο τύπο καταστήματος διευρύνονται οι χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων, ενώ διατίθενται αποχωρητήρια για τους πελάτες και WC για τις μητέρες.

Σήμερα, ημέρα των εγκαινίων του νέου καταστήματος, περιμένουν τους καταναλωτές πολλές εκπλήξεις και προσφορές, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν ελληνικά προϊόντα από τον πλούσιο μπουφέ, με μουσική και πολύ κέφι... 


NEWSLETTER