Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017 08:34

Τουριστικό Βραβείο για το "Elite City Resort" 

Γράφτηκε από την
Τουριστικό Βραβείο για το "Elite City Resort" 

 

Ανάμεσα στους καλύτερους εκπροσώπους του Ελληνικού τουρισμού αναδείχτηκε το "Elite City Resort", σε λαμπερή τελετή απονομής που έγινε την Τρίτη στο "Athenaeum Intercontinental Athens" για τα Tourism Awards 2017.

Με σύνθημα “Εχετε κάτι να μοιραστείτε;” τα Βραβεία, μετρώντας ήδη 3 επιτυχείς διοργανώσεις, προσκάλεσαν επιχειρήσεις να διεκδικήσουν την ανάδειξή τους στα βραβεία - θεσμό του Ελληνικού τουρισμού.

Το "Elite City Resort" απέσπασε το Bronze Award στην κατηγορία "Specialty Travel -Συνεδριακός Τουρισμός", όπου συμμετείχαν εταιρείες και φορείς που έχουν εφαρμόσει επιτυχημένες ή καινοτόμες πρακτικές στον χώρο των ειδικών μορφών τουρισμού ή στην εξυπηρέτηση αναγκών ειδικών κοινών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ξενοδοχείου: “Αν σκεφτεί κάποιος ότι το "Elite" δεν ανήκει σε αλυσίδα ξενοδοχείων και δεν βρίσκεται σε ιδιαίτερα ανεπτυγμένη τουριστικά περιοχή (όπως Αττική, Κρήτη, Ρόδο, Κέρκυρα, Θεσσαλονίκη), καταλαβαίνει ότι έχει δημιουργήσει μια τουριστική υποδομή μοναδική για επαρχιακή πόλη, επιμηκύνοντας σημαντικά την τουριστική σεζόν".

Στη φετινή διοργάνωση των Tourism Awards 2017, προστέθηκαν οι κατηγορίες "Guest Experience και Tourist Attractions", ενώ ανανεωμένες ήταν και οι 12 κατηγορίες βράβευσης, με υποκατηγορίες όπως: "Major Tourism Event", "Personalized & Tailor-Made Experiences", "VIP& Luxury Services", "Digital Destination Guides και Storytelling Excellence". 

Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής ανέλαβε φέτος η Μάγια Τσόκλη, ενώ ανάμεσα στα μέλη της επιτροπής συγκαταλέγονται σπουδαίες προσωπικότητες όπως ο Λευτέρης Λαζάρου και ο Γιάννης Τσεκλένης. Η επιτροπή εμπλουτίστηκε επίσης με ειδικούς σε επιμέρους τομείς αξιολόγησης όπως οι: Νατάσσα Αντωνοπούλου, Κώστας Βογιατζής, Χρύσα Κακιώρη, Michel Massadakis, Μιχάλης Μωραΐτης, Γιώργος Πίττας και δρ. Μαριάννα Σιγάλα. 

Τα "Tourism Awards" διοργανώνει η "Boussias Communications" και η έκδοση "Hotel&Restaurant", υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ.


NEWSLETTER