Σάββατο, 03 Ιουνίου 2017 09:18

«Λευκή Νύχτα» απόψε στην Κυπαρισσία 

Γράφτηκε από τον

Τα γιορτινά της φορά σήμερα Σάββατο (8:30 μ.μ.) η Κυπαρισσία, η οποία το βράδυ θα λάμψει απ' άκρη σε άκρη με την 4η «Λευκή Νύχτα» που διοργανώνει ο τοπικός Εμπορικός Σύλλογος. Στόχος είναι η προσέλκυση όσο το δυνατόν περισσότερων επισκεπτών κι έτσι σε όλη την πόλη θα στηθεί ένα ατελείωτο πάρτι, με μουσικές, χορούς, κεράσματα και πολλές εκπλήξεις. 

Φυσικά θα υπάρχουν σούπερ προσφορές από τα καταστήματα της πόλης, οπότε ο καθένας θα μπορεί να κάνει συμφέρουσες αγορές. Οσοι ψωνίσουν, αυτομάτως θα συμμετέχουν και στην κλήρωση που θα γίνει με πλούσια δώρα - τα οποία είναι μια τηλεόραση 32 ιντσών, ένα ποδήλατο αξίας 150 ευρώ, ένας εκτυπωτής, ένα τάμπλετ, μια διήμερη διανυκτέρευση με πρωινό στο ξενοδοχείο «Apollo resort Art Hotel» και μια συμμετοχή στο «Escape room». Οσον αφορά την κλήρωση, αυτή θα γίνει στις 2 μετά τα μεσάνυχτα, στο σπιτάκι του Εμπορικού Συλλόγου στο εμπορικό τρίγωνο της πόλης.

Επίσης, θα γίνει διαγωνισμός για την καλύτερη βιτρίνα - όπου οι επισκέπτες της βραδιάς θα μπορούν να ψηφίζουν για τις 3 καλύτερες κατά τη γνώμη τους.

Από μια τέτοια βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει η μουσική: Εκτός από τις φιλαρμονικές του δήμου που θα σημάνουν την έναρξη της βραδιάς, θα υπάρχει παραδοσιακή μουσική και περισσότερα από 10 μουσικά σχήματα σε κάθε γωνιά της πόλης.

Με τη «Λευκή Νύχτα» ο Εμπορικός Σύλλογος σηματοδοτεί την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου και στόχος του, όπως κατ' επανάληψη έχει τονιστεί, δεν είναι τα ψώνια αυτή της βραδιάς, αλλά ο κόσμος να γνωρίσει την αγορά και την πόλη της Κυπαρισσίας και να την ξαναεπισκεφτεί. Γι' αυτό και μας καλεί όλους απόψε στην Κυπαρισσία, σε μια αξέχαστη διασκεδαστική βραδιά.

Κ.Μπ.