Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017 11:27

Στην Κυπαρισσία η συνέλευση των Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου

Γράφτηκε από την
Στην Κυπαρισσία η συνέλευση των Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου

Στη Κυπαρισσία θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο η  ετήσια τακτική γενική συνέλευση των αντιπροσώπων της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδος.

Στην συνέλευση θα παραβρεθούν περίπου 120 αντιπρόσωποι από τους εμπορικούς συλλόγους που ανήκουν στην δύναμη της ομοσπονδίας από τους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδος καθώς και των Νήσων Κεφαλληνίας, Ζακύνθου και Ιθάκης.  Θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Κανελλάκης» και οι εργασίες της το Σάββατο θα ξεκινήσουν στις 6 το απόγευμα ενώ την Κυριακή στις 10.15 το πρωί.

Τα θέματα που θα απασχολήσουν τη γενική συνέλευση αφορούν τον διοικητικό και τον οικονομικό απολογισμό του έτους 2016, τον προϋπολογισμό του έτους 2017, την έκθεση της ελεγκτικής επιτροπής και την έγκρισή τους, καθώς επίσης «φλέγοντα θέματα που ταλανίζουν τον εμπορικό κόσμο» και τα οποία θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια των τοποθετήσεων των αντιπροσώπων. Μερικά από τα θέματα αυτά είναι το ασφαλιστικό, το φορολογικό, το παρεμπόριο, τα κόκκινα δάνεια, τα pos μηχανήματα και το ακατάσχετο των λογαριασμών - για τα οποία θα αναζητηθούν λύσεις «προκειμένου οι μικρές επιχειρήσεις να παραμείνουν ζωντανές».


NEWSLETTER