Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017 23:21

Regional Media Awards: Τέσσερα νέα βραβεία για το eleftheriaonline.gr

Γράφτηκε από την
Regional Media Awards: Τέσσερα νέα βραβεία για το eleftheriaonline.gr

 

Τη δυναμική του πορεία στο χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης συνεχίζει το eleftheriaonline.gr.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η ηλεκτρονική πύλη της “Ε” απέσπασε σημαντικές διακρίσεις στα Regional Media Awards, που διοργάνωσε και φέτος η Boussias Communications με στόχο να αναδείξει και να επιβραβεύσει τα Περιφερειακά και Τοπικά Μέσα (εφημερίδες, περιοδικά, τηλεόραση, ραδιόφωνο και sites).

Στην τελετή απονομής, που έγινε το βράδυ της Παρασκευής στον πολυχώρο “Gazarte” στην Αθήνα, το eleftheriaonline.gr απέσπασε συνολικά 4 βραβεία - και συγκεκριμένα:

- Χρυσό βραβείο (Gold) για τη Διαδικτυακή/Ψηφιακή Μορφή της «Ε» σε μορφή pdf, η οποία είναι καθημερινά από τις 7 το πρωί διαθέσιμη στους συνδρομητές της. 

- Αργυρό βραβείο (Silver) για τη χρήση πολυμέσων (βίντεο και φωτογραφίες) στο eleftheriaonline.gr. Η σφαιρική κάλυψη τοπικών θεμάτων με βίντεο και φωτογραφίες είναι βασικό κομμάτι την ενημέρωσης που προσφέρει το eleftheriaonline.gr.

- Αργυρό βραβείο (Silver) για την έκδοση του eleftheriaonline.gr σε κινητά τηλέφωνα. Με γνώμονα τη βέλτιστη εμπειρία των χρηστών του από όποια συσκευή και αν το επισκέπτονται, το eleftheriaonline.gr έχει προσαρμόσει τη διάταξη των σελίδων του σε κινητά τηλέφωνα με τρόπο τέτοιο, ώστε η περιήγηση των χρηστών να είναι εύκολη και πρακτική. 

- Αργυρό βραβείο (Silver) για το eleftheriaonline.gr και το Native Advertising, δηλαδή τη διαφήμιση επιχειρήσεων με πλήρη παρουσίασή τους μέσω βίντεο, φωτογραφιών και συνεντεύξεων των ιδιοκτητών τους, και την προβολή της παρουσίασης στην κεντρική σελίδα του site για σημαντικό χρονικό διάστημα.  

Τα βραβεία παρέλαβαν η Digital Marketing & Social Media Manager Βασιλική Πλεμμένου και ο Advertising & Digital Marketing Manager Νικόλας Γρηγορίου, ενώ την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η ηθοποιός Βαλέρια Κουρούπη. 

Ακόμη, από τη Μεσσηνία, βραβείο παρέλαβε ο City Fm 103,8 στην κατηγορία "Radio - Content - Best Broadcast" για την εκπομπή «Πρωινό City» με τον Γιώργο Κρυπάρο, Δευτέρα με Παρασκευή 10:00-13:00. 


NEWSLETTER