Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017 08:51

4 βραβεία για το eleftheriaonline.gr: Δυναμικό «παρών» και φέτος στα Regional Media Awards (βίντεο-φωτογραφίες)

Γράφτηκε από την
4 βραβεία για το eleftheriaonline.gr: Δυναμικό «παρών» και φέτος στα Regional Media Awards (βίντεο-φωτογραφίες)

Δυναμικό «παρών» έδωσε και φέτος το eleftheriaonline.gr στα Regional Media Awards: την ετήσια συνάντηση των τοπικών και περιφερειακών μέσων ενημέρωσης. 

Μετά το Χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερα Περιφερειακά Sites» το 2015 στα Digital Media Awards, και το Χρυσό βραβείο στην κατηγορία "Best Use of Multimedia Features / Video – Photography" των Regional Media Awards 2016, στη φετινή διοργάνωση η ηλεκτρονική έκδοση της «Ε» κατάφερε να αποσπάσει συνολικά 4 βραβεία, διατηρώντας τη θέση της ανάμεσα στα πιο δυναμικά μέσα της ελληνικής περιφέρειας.

Ειδικότερα, στα Regional Media Awards 2017 το eleftheriaonline.gr έλαβε:

Χρυσό βραβείο (Gold) για τη Διαδικτυακή/Ψηφιακή Μορφή της «Ε» σε μορφή pdf, η οποία έχει δημιουργηθεί με την επιμέλεια του συνεργάτη μας Κώστα Σταθόπουλου (Devart).

Αργυρό βραβείο (Silver) για τη χρήση πολυμέσων (βίντεο και φωτογραφίες) στην παρουσίαση θεμάτων. Το δημοσίευμα που κέρδισε τις εντυπώσεις είναι το «Skitsofrenis: Οταν η τέχνη βγαίνει στο δρόμο, η μιζέρια μπαίνει στο μουσείο» της Κέλλυς Δημητρούλια.

Αργυρό βραβείο (Silver) για την έκδοση του eleftheriaonline.gr για κινητά τηλέφωνα. Με γνώμονα τη βέλτιστη εμπειρία των χρηστών του από όποια συσκευή και αν το επισκέπτονται, το eleftheriaonline.gr με τη βοήθεια του συνεργάτη μας Κώστα Σταθόπουλου (Devart) έχει προσαρμόσει τη διάταξη των σελίδων του σε κινητά τηλέφωνα με τρόπο τέτοιο, ώστε η περιήγηση των χρηστών να είναι εύκολη και πρακτική.

Αργυρό βραβείο (Silver) για το Native Advertising, δηλαδή τη διαφήμιση επιχειρήσεων με πλήρη παρουσίασή τους μέσω βίντεο, φωτογραφιών και συνεντεύξεων των ιδιοκτητών τους, και την προβολή της παρουσίασης στην κεντρική σελίδα του site για σημαντικό χρονικό διάστημα. Για τη διάκριση αυτή ξεχώρισε η παρουσίαση «ΙΙΕΚ Ορίζων: Ορίζω το μέλλον μου, σπουδάζω στον τόπο μου», που επιμελήθηκε η Κέλλυ Δημητρούλια.

ΑΛΛΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ

Οι διακρίσεις του eleftheriaonline.gr δεν ήταν όμως οι μοναδικές που είχαν μεσσηνιακό χρώμα. 

Το Αργυρό βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερη Εκπομπή Ραδιοφώνου» έλαβε η εκπομπή «Πρωινό City» με τον Γιώργο Κρυπάρο του City FM 103,8 που μεταδίδεται Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, τόσο από τις ραδιοφωνικές συχνότητες όσο και διαδικτυακά.

GRAND TV AWARD

Μεγάλος νικητής των Regional Media Awards 2017, στην ενότητα Περιφερειακή Τηλεόραση, αναδείχθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά το Ιonian TV κατακτώντας το Grand TV Award, αφού πρώτα κατάφερε να αποσπάσει 3 Χρυσά και 4 Aργυρά βραβεία στις κατηγορίες που συμμετείχε.

Ο τηλεοπτικός σταθμός, ο οποίος καλύπτει τα Ιόνια Νησιά, την Πελοπόννησο και σημαντικό μέρος της Δυτικής Ελλάδας, έλαβε Χρυσό βραβείο στις ενότητες: Content/Vertical Content – Ποικιλία στην θεματολογία του προγράμματος με την ενσωμάτωση εξειδικευμένων εκπομπών, Advertising/Multiplatform για το «Patras IQ... στο δρόμο της καινοτομίας» και Advertising/Below the Line Communication για την κάλυψη του «8ου Pick Λουξ Cola».

Παράλληλα έλαβε Αργυρό βραβείο στις κατηγορίες: Content/Best Original Reporting - Πάτρα για τις «Αθώες ψυχές... σε αναμονή για το όνειρο», Content/Best Public Interest για τη ζωντανή κάλυψη των εκδηλώσεων του «Πατρινού Καρναβαλιού 2017», Advertising/Creative για το Live Event: «Ζήσε το... μαζί μας» και Communication & Marketing/Κοινωνική Προσφορά / CSR -  Δράσεις με εταιρική κοινωνική ευθύνη  για το «Ολοι μαζί... μια Αγκαλιά».

Το Ιonian TV μοιράστηκε το πρώτο βραβείο με το Κρήτη TV λόγω ισοψηφίας, αφού συγκέντρωσαν την ίδια βαθμολογία από τους πόντους που προέκυψαν από το σύνολο των βραβείων που συγκέντρωσαν στις κατηγορίες όπου έλαβαν μέρος.

 

Ολόκληρη η εκδήλωση απονομής των Regional Media Awards 2017


NEWSLETTER