Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2017 10:14

Εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμάτας - 12 υποψήφιοι για 11 θέσεις 

Γράφτηκε από την

 

 

Εκλογές θα γίνουν αύριο στον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμάτας “Ο Ερμής”. Οι έμποροι της Καλαμάτας κατεβαίνουν με ενωτικό ψηφοδέλτιο, με επικεφαλής την τωρινή πρόεδρο του συλλόγου Λίλιαν Ψηλάκη.

Στις εκλογές θα αναδειχθεί το νέο προεδρείο και οι αντιπρόσωποι για την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου (ΟΕΣΠ). 

Στο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας εκλέγονται 11 άτομα, 5 αντιπρόσωποι για την Ομοσπονδία και 3 στην Ελεγκτική Επιτροπή. Οι εκλογές θα διεξαχθούν στην Καλαμάτα, στα γραφεία του συλλόγου (Γεωργούλη 8, 3ος όροφος), από τις 10 το πρωί έως τις 9.30 το βράδυ. 

Στο ψηφοδέλτιο της "Ενωτικής Κίνησης Εμπόρων", όπως ονομάζεται το ενωτικό ψηφοδέλτιο που κατεβαίνει στις εκλογές, συμμετέχουν 12 έμποροι και εκλέγονται οι 11, καθώς το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας είναι 11μελές. Αυτοί είναι: Λίλιαν Ψηλάκη, Γιώργος Αγγελόπουλος, Θανάσης Αρβανίτης, Λάμπρος Βαλσαμάκης, Σπύρος Βούλγαρης, Χριστίνα Βλάσση, Παναγιώτης Γεωργιτσέας, Γιώργος Εγγλέζος, Σταυρούλα Κακαλίκα, Φώτης Μπουγάς, Μάκης Μουτεβελής και Κώστας Νικολακέας. 

Υποψήφιοι για την Ελεγκτική Επιτροπή είναι οι Ιγνάτιος Κάτσος, Νικηφόρος Κοταχέας και Παναγιώτης Ρούμπος. Ως αντιπρόσωποι για την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου υποψήφιοι είναι οι Λίλιαν Ψηλάκη, Γιώργος Εγγλέζος, Φώτης Μπουγάς, Κώστας Νικολακέας και Γιώργος Γεωργιτσέας. 

Ν.Κ.