Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 07:57

Στους 100 κορυφαίους της ναυτιλίας ο Κωστής Κωνσταντακόπουλος

Γράφτηκε από την

 

Ο Κωστής Κωνσταντακόπουλος της Costamare περιλαμβάνεται, για μία ακόμα χρονιά, στη λίστα των Lloyd’s με τους 100 κορυφαίους της παγκόσμιας ναυτιλίας.

Συγκεκριμένα, ο συμπατριώτης μας εφοπλιστής συγκαταλέγεται μεταξύ των 14 Ελλήνων οι οποίοι βρίσκονται στις πρώτες 100 θέσεις του φετινού καταλόγου των Lloyd’s, καταλαμβάνοντας την 54η θέση.

Οι υπόλοιποι Ελληνες είναι οι Ιωάννης Αγγελικούσης με τις εταιρείες Anangel Maritime Services Inc., Maran Tankers Management Inc. και Maran Gas Maritime Inc., που βρίσκεται στην 8η θέση, ο Γιώργος Προκοπίου με τις Dynacom και Dynagas στην 15η θέση, η Αγγελική Φράγκου με τον όμιλο Navios που ελέγχει τέσσερις εταιρείες στην 26η θέση, ο Γιώργος Οικονόμου με τις Dryships και Ocean Rig στην 27η θέση, ο Πήτερ Λιβανός με τις Gaslog/DryLog στην 28η θέση, ο Πέτρος Παππάς της Star Bulk Carriers στην 38η θέση, ο Νίκος Τσάκος πρόεδρος της Intertanko και επικεφαλής της Tsakos Energy Navigation στην 46η θέση, ο Θεόδωρος Βενιάμης πρόεδρος της ΕΕΕ στην 57η θέση, ο Βαγγέλης Μαρινάκης της Capital Ship Management στην 66η θέση, ο Πήτερ Γεωργιόπουλος της General Maritime στην 69η θέση, ο Ιωάννης Πλατσιδάκης πρόεδρος της Intercargo στην 83η θέση, ο Πάνος Λασκαρίδης πρόεδρος της ECSA, μέλος του Δ.Σ. της ΕΕΕ και CEO των Laskaridis Shipping Co. Ltd. και Lavinia Corp στην 95η θέση και η Δέσποινα Θεοδοσίου πρόεδρος της WISTA International στην 96η θέση.