Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018 08:14

Νέο κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Καλαμάτα (βίντεο)

Γράφτηκε από την
Νέο κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Καλαμάτα (βίντεο)

 

Το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην οδό Αθηνών 115, στην Καλαμάτα, ξεκίνησε προχθές Τρίτη 10 Απριλίου τη λειτουργία του.

Αναμένεται να εξυπηρετήσει το δυτικό τμήμα της πόλης και του δήμου, και ιδίως τους επαγγελματίες, σε μία περιοχή με πολλές επιχειρήσεις.

Χθες το μεσημέρι, το κατάστημα επισκέφθηκε ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Θανάση Ηλιόπουλο, όπου συναντήθηκε με το διευθυντή του κεντρικού καταστήματος της Εθνικής Απόστολο Καπετανάκη και άλλα στελέχη της τράπεζας.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος χαρακτήρισε τη λειτουργία του καταστήματος “πολύ θετική ενέργεια” και παρατήρησε πως πρόκειται να καλύψει μεγάλες ανάγκες στην Καλαμάτα και τη δυτική περιοχή του δήμου. Εκτίμησε ότι η λειτουργία του καταστήματος της ΕΤΕ “αποτελεί αποτέλεσμα της λειτουργίας του Δημαρχείου στη δυτική πλευρά της πόλης, κάτι που έχει επιφέρει θετικά αποτελέσματα στην οικονομία της περιοχής” - ενώ παρατήρησε πως “το καινούργιο κατάστημα δίνει τη δυνατότητα εξυπηρέτησης σε πολλούς πελάτες της τράπεζας. χωρίς αυτοί να χρειάζεται να πηγαίνουν στο κέντρο της πόλης”.

Ο κ. Νίκας επεσήμανε ότι ο δήμος δεν ξεχνάει τη βοήθεια της Εθνικής Τράπεζας, με την προσφορά μηχανημάτων αξίας περίπου 1 εκ. ευρώ, ενώ στάθηκε στον αείμνηστο διευθύνοντα σύμβουλο της Εθνικής Αλέξανδρο Τουρκολιά, o οποίος χρηματοδότησε -μέσω της εταιρείας οικονομικών συμβούλων Planet, θυγατρικής της Εθνικής- τη μελέτη βιωσιμότητας και λειτουργίας του Μεγάρου Χορού.

Ο κ. Καπετανάκης ευχαρίστησε το δήμαρχο και παρατήρησε πως το κατάστημα θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των πολιτών και των επαγγελματιών της περιοχής. Ενημέρωσε, επίσης, έχει τοποθετηθεί ATM στο νέο κατάστημα, ενώ μέσα στην εβδομάδα, πιθανότατα, θα λειτουργήσει άλλο ένα στο Βιοτεχνικό Πάρκο.

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=HAi0rkIfVGU}


NEWSLETTER