Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018 08:34

Η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γαργαλιάνων Κων. Γλιάτα για την 2η Λευκή Νύχτα

Γράφτηκε από τον

 

Στους ρυθμούς της προετοιμασίας για τη 2η Λευκή Νύχτα ζει η πόλη των Γαργαλιάνων, με τους επαγγελματίες της περιοχής να ετοιμάζονται να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους σε μια βραδιά κεφιού και διασκέδασης αυτή τη Δευτέρα, 16 Ιουλίου.

Μια βραδιά ξεχωριστή, καθώς σε όλη την αγορά της πόλης θα υπάρχει μια ατελείωτη γιορτή με μουσικά σχήματα, διάφορα δρώμενα, κεράσματα, αλλά και μεγάλες προσφορές στα καταστήματα!

Με την εμπειρία της πρώτης χρονιάς, φέτος οι διοργανωτές συνεχίζουν πιο δυνατά, επισημαίνει η πρόεδρος του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Γαργαλιάνων Κωνσταντίνα Γλιάτα - και υπογραμμίζει ότι «η οργάνωση, το δέσιμο που υπάρχει μεταξύ μας, και η αγάπη του κόσμου, θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Ετσι τη Δευτέρα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στους Γαργαλιάνους... καθώς από τις 8 και μετά ξεκινά η όμορφη βραδιά που με πολλή αγάπη και μεράκι ετοιμάζουν όλοι.

 

- Μετά την επιτυχία της περσινής χρονιάς διοργανώνεται η 2η Λευκή Νύχτα στους Γαργαλιάνους. Είναι ένας θεσμός που ήρθε για να μείνει;  Και ποιο πιστεύεται πως είναι το μυστικό της επιτυχίας;

Η 2η Λευκή Νύχτα είναι για εμάς κάτι διαφορετικό σε σχέση με την 1η (κεντρική φωτο). Την περυσινή χρονιά είχαμε να οργανώσουμε κάτι πρωτόγνωρο, κάτι που δεν είχαμε ξανακάνει, απλά και μόνο το είχαμε οραματιστεί. Συγκεντρώσαμε λοιπόν τις ιδέες μας και ξεκινήσαμε.

Θυμάμαι την περυσινή Νύχτα, λίγες ώρες πριν ξεκινήσει, τα συναισθήματα μου αλλά και την ανυπομονησία όλου του εμπορικού κόσμου των Γαργαλιάνων. Τα μηνύματα που παίρναμε από τον κόσμο ήταν θετικά αλλά δεν ξέραμε τι να περιμένουμε, τι θα αντικρίσουμε. Αλλά όλα πήγαν κατ' ευχήν. Ο κόσμος μάς εμπιστεύτηκε και μας αγκάλιασε με την ισχυρή του παρουσία μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Φέτος, στη 2η Λευκή Νύχτα πάμε πιο δυνατά, με την πείρα μας να μας βοηθάει θετικά, θέλοντας να ξεπεράσουμε κάθε προσδοκία και εμπλουτίζοντας τις δράσεις μας.

Δε ξέρω εάν υπάρχει μυστικό επιτυχίας. Αυτό που ξέρω καλά όμως είναι ότι η οργάνωση, το δέσιμο που υπάρχει μεταξύ μας και η αγάπη του κόσμου θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

  

- Τι έχετε ετοιμάσει για φέτος ως Εμπορικός Σύλλογος, τι εκπλήξεις περιμένουν τον κόσμο που θα επισκεφθεί την αγορά της πόλης σας;

Οπως σας προανέφερα οι δράσεις μας στη φετινή Λευκή Νύχτα έχουν εμπλουτιστεί. Ο κόσμος που θα μας επισκεφτεί θα έχει τη χαρά, κάνοντας τη βόλτα του στους εμπορικούς δρόμους των Γαργαλιάνων, να διασκεδάσει, να γευτεί και να απολαύσει πράγματα σε κάθε γωνιά της πόλης μας. Στις 16-7-2018 και ώρα 8 μ.μ. θα γίνει η έναρξη από την φιλαρμονική του Δήμου Τριφυλίας. Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται με 5 μουσικά σχήματα τοποθετημένα σε διάφορα σημεία της πόλης, χορευτικά δρώμενα από τους συλλόγους της περιοχής μας, ακροβάτες-σχοινοβάτες που θα μαγέψουν τον κόσμο, ελληνικούς και latin ρυθμούς, bubble show, stand-up comedy, εδέσματα και ποτά από τοπικούς παραγωγούς της Μεσσηνίας... Ολα αυτά κι άλλες πολλές εκπλήξεις θα είναι εδώ για να φωτίσουν τη νύχτα όλων των επισκεπτών.

 

- Τι θα λέγατε σε κάποιον για να τον προσκαλέσετε στη Λευκή Νύχτα των Γαργαλιάνων;

 

Η Λευκή Νύχτα είναι μια γιορτή που έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να καλύψει τα γούστα κάθε ηλικίας.

Διασχίζοντας την πόλη μας, την όμορφη πλατεία μας, και περπατώντας στα σοκάκια, θα ανακαλύψει κανείς την υπέροχη αγορά των Γαργαλιάνων, με τα καταστήματα έτοιμα να τον υποδεχτούν σε ένα εορταστικό κλίμα, με το πιο ζεστό χαμόγελο και την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

Κάθε επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να επισκεφτεί όλα τα καταστήματα, διότι θα μείνουν ανοιχτά έως αργά. Μέσα από την περιήγηση του αυτή, θα βρει πολλές προσφορές και αρκετές εκπλήξεις!

 

- Στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό χώρο των ηλεκτρονικών αγορών μέσω διαδικτύου, πώς μπορούν να αντεπεξέλθουν οι αγορές μικρών επαρχιακών πόλεων; Ποια είναι τα πλεονεκτήματά τους;

Η εποχή προχωράει και το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Μέρα με τη μέρα τα πράγματα αλλάζουν με ολοένα και περισσότερες καινοτόμους ιδέες στον επιχειρηματικό χώρο. Για παράδειγμα ένας άνθρωπος από την Κρήτη μπορεί εύκολα με ένα κλικ να αγοράσει κάτι που τον ενδιαφέρει από τον Εβρο, αλλά και ακόμα πιο μακριά. Ζούμε στην ηλεκτρονική εποχή - και αυτό είναι μια φυσική εξέλιξη. Ομως αυτό δεν σημαίνει ότι είναι πάντα και το καλύτερο για τον καταναλωτή, αλλά ούτε ότι σίγουρα θα το επιλέξει. Η φυσική παρουσία ενός καταστήματος δίνει μία άλλη ασφάλεια. Οι προσωπικές σχέσεις που έχουν χτιστεί μέρα με τη μέρα, αλλά και η εμπιστοσύνη, θεωρώ ότι δεν μπορούν να αντικατασταθούν μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Επίσης πολύ σημαντικό για έναν αγοραστή είναι να βλέπει το προϊόν για το οποίο ενδιαφέρεται, ζωντανά, και να έχει τη δυνατότητα να δει εάν είναι όντως αυτό που ψάχνει, εάν του ταιριάζει.

Σε κάθε περίπτωση ο Εμπορικός και Βιοτεχνικός Σύλλογος Γαργαλιάνων προσκαλεί τον κόσμο να έρθει εδώ, στους Γαργαλιάνους, τη Δευτέρα 16 Ιουλίου, στη 2η Λευκή Νύχτα μας, για να διασκεδάσει αλλά και να του δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσει την υπέροχη αγορά μας.


NEWSLETTER