Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018 20:14

Τα JYSK ήρθαν στην Καλαμάτα - Προσφορές έως τις 5 Σεπτεμβρίου (φωτογραφίες)

Γράφτηκε από την
Τα JYSK ήρθαν στην Καλαμάτα - Προσφορές έως τις 5 Σεπτεμβρίου (φωτογραφίες)

 

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της διεθνούς αλυσίδας JYSK στο λιμάνι της Καλαμάτας (Τσαμαδού, Κορώνης και Κανάρη).

Η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή από τις 9 το πρωί που άνοιξε τις πόρτες του το κατάστημα έως και το κλείσιμο στις 9 το βράδυ. Ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων, σε δηλώσεις του καλωσόρισε τη JYSK στην Καλαμάτα και τόνισε ότι τέτοια καταστήματα χρειάζονται καθώς φέρνουν τον κόσμο στο λιμάνι και αναβαθμίζουν την παραλιακή ζώνη.

Η Δανέζικη JYSK πουλάει όλα τα είδη για το σπίτι και συνδυάζει το Σκανδιναβικό design και την ποιότητα με τις εξαιρετικές τιμές.

Το κατάστημα JYSK Καλαμάτας μαζί με το κατάστημα JYSK Πύργου που επίσης έκανε εγκαίνια την ίδια ημέρα ανεβάζουν σε 21 τα καταστήματα του δικτύου της JYSK στην Ελλάδα. Σύμφωνα με δηλώσεις στελεχών της εταιρείας το πλάνο επέκτασης συνεχίζεται δυναμικά και πολλά νέα καταστήματα ετοιμάζονται να ανοίξουν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας τους επόμενους μήνες. Η στρατηγική της JYSK βασίζεται στην εύκολη πρόσβαση των πελατών και στόχος είναι ένα κατάστημα JYSK να βρίσκεται κοντά σε όλους τους Έλληνες τα επόμενα χρόνια.

Πλέον και στην Καλαμάτα οι πελάτες της JYSK δεν χρειάζεται να πάνε σε άλλες πόλεις για να βρουν ιδανικές λύσεις για τα έπιπλα, τα στρώματα και τα άλλα είδη ύπνου, τα είδη διακόσμησης και γενικά όλα τα είδη για το σπίτι.

Για όσους δεν πρόλαβαν να επισκεφτούν το νέο κατάστημα JYSK την ημέρα των εγκαινίων υπάρχει ακόμα χρόνος καθώς οι προσφορές εγκαινίων διαρκούν μέχρι και την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα η JYSK, στις πρώτες κιόλας μέρες λειτουργίας της στην Καλαμάτα, γίνεται μέρος της Λευκής Νύχτας που αποτελεί γιορτή για την πόλη της Καλαμάτας καθώς το κατάστημα θα παραμείνει ανοιχτό τη νύχτα με εκπλήξεις για όσους επιλέξουν να το επισκεφθούν.

Η JYSK είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τις εξαιρετικές προσφορές της. Κάθε εβδομάδα ένα νέο φυλλάδιο προσφορών θα μοιράζεται σε όλη την πόλη. Νέες συλλογές προϊόντων θα ανανεώνουν το ενδιαφέρον των πελατών ενώ την περίοδο των Χριστουγέννων τα εποχιακά προϊόντα της JYSK θα φέρουν Σκανδιναβικό αέρα στις γιορτές. Και βέβαια από τον Μάρτιο η σειρά επίπλων και προϊόντων κήπου JYSK θα δώσει λύσεις ανανέωσης στον κήπο, τη βεράντα και το μπαλκόνι. Επομένως το νέο κατάστημα JYSK Καλαμάτας φιλοδοξεί να κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον των πελατών και να κάνει την ανανέωση του σπιτιού μια ευχάριστη διαδικασία, προσιτή σε όλους.


NEWSLETTER