Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2018 10:38

Σταθερά ψηλά το IONIAN TV: Για 3η χρονία το Grand Regional TV Award στα Regional Media Awards

Γράφτηκε από την

 

Με την κατάκτηση του Grand Regional TV Award στα Regional Media Awards 2018 επισφραγίστηκε και φέτος η δυναμική πορεία του IONIAN TV στον χώρο της περιφερειακής τηλεόρασης σε Πελοπόννησο, Νότια Στερεά Ελλάδα και Ιόνιο.

Το IONIAN κατέθεσε 12 υποψηφιότητες στις συνολικά 17 κατηγορίες των βραβείων και πήρε 11 πρώτα βραβεία (gold) και 1 δεύτερο βραβείο (silver) στην ενότητα περιφερειακή τηλεόραση, φτάνοντας έτσι στο τέλος της βραδιάς για 3η συνεχόμενη χρονιά στο Grand Regional TV Award.

Στην φετινή διοργάνωση συμμετείχαν πάνω από 12 περιφερειακά κανάλια και αρκετές αυτόνομες τηλεοπτικές παραγωγές, με πάνω από 100 υποψηφιότητες που δημιούργησαν σοβαρό ανταγωνισμό.

Τα βραβεία του ΙΟΝΙΑΝ παρέλαβε παρουσία εκατοντάδων εκπροσώπων μέσων ενημέρωσης της ελληνικής περιφέρειας, ο διευθυντής Σπύρος Καμπιώτης, καθώς επίσης ο διευθυντής Marketing και Εταιρικής Ευθύνης Διονύσης Μήλεσης, οι δημοσιογράφοι Γεωργία Καλαμαρά, Νατάσα Τραγουστή, Ελένη Κίτσιου, ο τηλεσκηνοθέτης και τεχνικός διευθυντής Κώστας Μαρσέλης και η Ευγενία Καμπιώτη.

“Τα περιφερειακά κανάλια έχουν ποιοτικό περιεχόμενο που δημιουργούν άνθρωποι και ομάδες. Κάνουμε καινοτομίες και δεν αρκούμαστε μόνο στην ψηφιακή τεχνολογία. Ο θεσμός των βραβείων μας κάνει πιο δυνατούς ώστε στην καθημερινότητα, το ρεπορτάζ, το μάρκετινγκ και τόσα άλλα να ανεβαίνουμε επίπεδο και ένα σκαλοπάτι πιο πάνω. Αυτό το βραβείο είναι μια πολύ μεγάλη ευθύνη για να μπορέσουμε κάθε στιγμή να δείξουμε τι αξίζουμε. Τα βραβεία μας τα αφιερώνω σε όλους όσοι εργάζονται σκληρά καθημερινά στο ΙΟΝΙΑΝ για αυτό το ποιοτικό αποτέλεσμα” είπε ο Σπύρος Καμπιώτης.

 

Οι 12 ενότητες βράβευσης του ΙΟΝΙΑΝ

- Gold Βραβείο στην ενότητα TV, κατηγορία: Content/Best Original Reporting – Άλλη Άποψη | Υδρογονάνθρακες και Τουρισμός

- Gold Βραβείο στην ενότητα TV, κατηγορία: Content/Vertical Content – Εσωτερικές παραγωγές ειδικής και εξειδικευμένης θεματολογίας

- Gold Βραβείο στην ενότητα TV, κατηγορία: Content/Best Public Interest – 10ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση | Περιφέρεια Πελοποννήσου

- Gold Βραβείο στην ενότητα TV, κατηγορία: Content/BBest Serial / Movie / Documentary Production – Εκπομπή: Travel Life

- Gold Βραβείο στην ενότητα TV, κατηγορία: Advertising/Multiplatform 5η Έκθεση Καινοτομίας Patras IQ ...Στο Δρόμο της Καινοτομίας

- Gold Βραβείο στην ενότητα TV, κατηγορία: Advertising/Below the Line Communication, Event: Πρόσωπα της Χρονιάς 2017

- Gold Βραβείο στην ενότητα TV, κατηγορία: Communication & Marketing/Best Online Community, Ionian Channel Social Network

- Gold Βραβείο στην ενότητα TV, κατηγορία: Communication & Marketing/Best Ιnnovative Product Launch, Just Play IONIAN

- Gold Βραβείο στην ενότητα TV, κατηγορία: Digital Media/Tablet & Smartphones, Ionian Smart Watch

- Gold Βραβείο στην ενότητα TV, κατηγορία: Content/Best Broadcast, ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2018

- Gold Βραβείο στην ενότητα TV, κατηγορία: Advertising/Product Placement, Business Stories

- Silver Βραβείο στην ενότητα TV, κατηγορία: Communication & Marketing/Κοινωνική Προσφορά / CSR, “Όλοι μαζί... μια Αγκαλιά”