Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018 09:22

Η μεσσηνιακή “Κλήμης” στις 22 καλύτερες εταιρείες της Ευρώπης

Γράφτηκε από την
Η μεσσηνιακή “Κλήμης” στις 22 καλύτερες εταιρείες της Ευρώπης

 

 

Οι σημαντικές διεθνείς διακρίσεις συνεχίζονται για τη μεσσηνιακή εταιρεία “Κλήμης”, που βρίσκεται πλέον μεταξύ των 22 κορυφαίων περιβαλλοντικών εταιρειών της Ευρώπης.

Η βράβευση έγινε την Τετάρτη από την την Γενική Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σε ειδική εκδήλωση στο μεγαλοπρεπές Palais Niederösterreich στο κέντρο της Βιέννης.

Η εταιρεία αναδείχθηκε φιναλίστ στην κατηγορία Οργάνωσης και Διοίκησης πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων (The Management Award Micro & Small Companies). Το βραβείο της “Κλήμης” παρέλαβε ο Νάσος Μάκιο, Marketing & Environmental Manager της εταιρείας.

Σε αυτόν τον απαιτητικό περιβαλλοντικό διαγωνισμό συμμετείχαν 161 εταιρείες από 22 ευρωπαϊκές χώρες - και μόνο 22 εταιρείες, προερχόμενες από συνολικά 9 χώρες κατάφεραν να ξεχωρίσουν. Από το 1987 μέχρι και σήμερα, μόνο 4 ελληνικές εταιρείες έχουν καταφέρει να βρεθούν στην τελική φάση.

Στην τελετή βράβευσης από πλευράς Ελλάδας παραβρέθηκε ο καθηγητής ΕΜΠ Κωνσταντίνος Αραβώσης ως εθνικός εκπρόσωπος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Αξιολόγησης των Βραβείων και ο Αντώνης Παπαδάκης ως εκπρόσωπος των βραβείων στην Ελλάδα εκ μέρους του Πανελλήνιου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ), που είχε και την ευθύνη της εθνικής διοργάνωσης των συγκεκριμένων βραβείων. 
Σε μήνυμά της η γενική διευθύντρια της εταιρείας “Κλήμης” Κατερίνα Κοτταρίδη ευχαριστεί τον κόσμο που στηρίζει την επιχείρηση όλα αυτά τα χρόνια, τις οργανωτικές επιτροπές του Ευρωπαϊκού Περιβαλλοντικού διαγωνισμού, τον ΠΑΣΕΠΠΕ και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, και όλους τους κριτές του διαγωνισμού.


NEWSLETTER