Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019 18:18

Οικογενειακό κλίμα στην πίτα του “Elite City Resort”

Γράφτηκε από την
Οικογενειακό κλίμα στην πίτα του “Elite City Resort”

Σε οικογενειακό κλίμα έκοψε την Τρίτη την πίτα του το ξενοδοχείο “Elite City Resort”.

Ο διευθυντής του ξενοδοχείου Νίκος Μαλαπέτσας και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Γεωργία Γεωργαρά έκαναν έναν σύντομο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και αναφέρθηκαν στις δράσεις του ξενοδοχείου, προβάλλοντας εικόνες από τις πιο σημαντικές στιγμές της χρονιάς. Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Νικήτας Κάρτσωνας ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για την πολύτιμη συνεισφορά τους και ευχήθηκε να πετύχουν όλοι μαζί τους στόχους τους και για το 2019.

Πραγματοποιήθηκε βράβευση τμημάτων και εργαζομένων με βάση την απόδοσή τους τη χρονιά που πέρασε αλλά και την προσωπικότητα και το ήθος τους. Βραβεύτηκαν οι:

1. Θοδωρής Τζινέλλης (Τμήμα Κουζίνας- Chef de Cuisine): «Υπάλληλος της χρονιάς 2018».

2. Τμήμα Συντήρησης: «Βραβείο βελτίωσης υπηρεσιών 2018».

3. Εστιατόριο ATHERINA: «Βραβείο ανόδου πωλήσεων 2018».

4. Εστιατόριο ΕΥ ΖΗΝ: «Βραβείο καλύτερης εξυπηρέτησης 2018».

5. Ειρήνη Πράσινου (Τμήμα Housekeeping): «Βραβείο καλύτερου εποχικού υπαλλήλου».

6. Χάρης Αγαπητός (Τμήμα Ασφάλειας Ξενοδοχείου): «Βραβείο καλύτερου νέου υπαλλήλου».

Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η εκδήλωση περιλάμβανε κλήρωση δώρων για τους εργαζόμενους, που ευγενικά προσέφεραν συνεργάτες της επιχείρησης (Manessis Travel, Aldemar Ηotels, Smile Acadimos, Inomessiniaki Winery, εταιρεία Unicare, εταιρεία Foodsales, εταιρεία BKclean Βλάχος Ιωάννης & Σία ΕΕ, Μανιάτης Η & Σία ΕΕ κάβα ποτών, κόσμημα PRETTIFY).

Τέλος πέντε ήταν οι τυχεροί της βασιλόπιτας: Γεωργία Γεωργαρά (Δημ. Σχέσεις), Παύλος Κατσιρέας (πρώην maitre), Δημήτρης Φιλόπουλος (Housekeeping), Iωάννα Σπύρου (κουζίνα), Γιώτα Λιανού (κουζίνα).


NEWSLETTER