Παρασκευή, 26 Απριλίου 2019 18:11

Σε θυγατρική της ΤΕΜΕΣ η Ακτή Β’ Βούλας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Σε θυγατρική της ΤΕΜΕΣ η Ακτή Β’ Βούλας

Στην Athens Beach Club A.E., 100% θυγατρική της ΤΕΜΕΣ Α.Ε., κατακυρώθηκε η υπομίσθωση των τριών τμημάτων (Ζώνες 1, 2 και 3) της έκτασης της Ακτής Β’ Βούλας, έπειτα από την ολοκλήρωση της πλειοδοτικής δημοπρασίας του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, που έλαβε χώρα χθες ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Διενέργειας Δημοπρασιών.

Η ΤΕΜΕΣ ΑΕ ως γνωστόν είναι ιδιοκτήτρια της Costa Navarino καθώς και του Hilton Αθηνών.

Σύμφωνα με τη μελέτη διαμόρφωσης που έχει εκπονήσει ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, η εταιρεία θα προχωρήσει στην ανάπλαση της Ακτής με όρους ήπιας και βιώσιμης ανάπτυξης και παράλληλα θα δημιουργηθεί και ένας παραθαλάσσιος χώρος για τους ενοίκους του ξενοδοχείου και των μελλοντικών κατοικιών του νέου προορισμού στο κέντρο της Αθήνας, στις εγκαταστάσεις της “Ιονικής Ξενοδοχειακαί Επιχειρήσεις” που σήμερα διαχειρίζεται η Hilton. Η συνολική επένδυση αναμένεται να ξεπεράσει τα 7.000.000 ευρώ.

Επιπλέον, η Athens Beach Club αναλαμβάνει την υποχρέωση να εκτελέσει επ’ ωφελεία του δήμου τις εργασίες που είναι απαραίτητες για τη διαμόρφωση των κοινόχρηστων χώρων της έκτασης που δεν αποτελούν αντικείμενο της υπομίσθωσης. Η υπομίσθωση των ως άνω τμημάτων της Ακτής Β’ Βούλας τελεί υπό την προϋπόθεση της υπογραφής των σχετικών συμβάσεων υπομίσθωσης με τον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός του επόμενου μήνα.

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER