Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2019 21:00

Είναι η εστίαση ο τομέας σας; 2+1 επαγγελματικά ψυγεία που θα χρειαστείτε!

Γράφτηκε από την
Είναι η εστίαση ο τομέας σας; 2+1 επαγγελματικά ψυγεία που θα χρειαστείτε!

 

Σε κάθε κατάστημα εστίασης, παρατηρούνται επαγγελματικά ψυγεία βιτρίνες που εκθέτουν τα προϊόντα προς πώληση.

Πρόκειται για έναν από τους πιο παλιούς και αποτελεσματικούς τρόπους έκθεσης προϊόντος και διαφήμισής τους. Πολύ βολικοί είναι και οι επαγγελματικοί ψύκτες νερού, οι οποίοι προσφέρουν κρύο νερό όλο το 24ωρο.

Σε αυτήν την πολιτική, μπορείτε να βασιστείτε και να αγοράσετε κι εσείς έναν από τους καλύτερους εξοπλισμούς καταστημάτων που θα σας προσφέρει λειτουργικότητα στην επιχείρησή σας. Για τις ανάγκες αποθήκευσης των τροφίμων που βρίσκονται προς πώληση, το Stock House Center σας προτείνει ποιοτικά επαγγελματικά ψυγεία, σε πολύ καλές τιμές.

Μερικά από τα ψυγεία που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας, είναι:

Ψυγεία πάγκοι

Πρόκειται για ένα επαγγελματικό ψυγείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για πάγκος, όσο και για ψύκτης οποιονδήποτε προϊόντων επιθυμείτε. Με μηχανισμό στο κάτω μέρος για την ρύθμιση της θερμοκρασίας, μπορείτε να συντηρείτε τα προϊόντα σας στα επιθυμητά επίπεδα.

Ψυγεία βιτρίνες

Τα επαγγελματικά ψυγεία βιτρίνες χρησιμοποιούνται τόσο σε μεγάλα όσο και σε μικρά καταστήματα, διαφημίζοντας τα προϊόντα και συντηρώντας τα σε σταθερές θερμοκρασίες. Η ταξινόμηση των προϊόντων τους γίνεται εύκολα, διαθέτουν εσωτερικό φωτισμό και θερμοστάτη. Δείτε εύκολα και γρήγορα, έναν καταψύκτη βιτρίνα με δύο κρυστάλλινες πόρτες και ισχυρή μόνωση πολυουρεθάνης.

Επαγγελματικοί ψύκτες νερού

Ο επαγγελματικός ψύκτης νερού σε μορφή πίδακα, διαθέτει όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά που χρειάζεται ένας ψύκτης για να προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα που χρειάζεστε. Με μόνωση πολυουρεθάνης. Θα τον βρείτε εδώ άμεσα διαθέσιμο. Απλά συμπληρώστε την φόρμα.

Εξοπλισμός εστίασης από την Stock House Center εύκολα και γρήγορα στον χώρο σας!


NEWSLETTER