Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2019 21:43

Ρούχα παραλλαγής Survival - Για νεοσύλλεκτους και όχι μόνο!

Γράφτηκε από την

 

Τα ρούχα παραλλαγής πλέον δεν είναι προνόμιο των νεοσύλλεκτων και των στρατιωτικών αλλά επιλέγονται από κυνηγούς, από ψαράδες, από εργάτες, από πεζοπόρους από ορειβάτες και γενικά απ’ όσους είναι εκτεθειμένοι σε αντίξοες συνθήκες και χρειάζονται άνετα και ζεστά ρούχα.

Τα παντελόνια και οι βερμούδες παραλλαγής έχουν πολλές τσέπες, είναι άνετα και μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη. Σας παρουσιάζουμε από το ηλεκτρονικό κατάστημα Survival ρουχισμό ποιότητας και άρβυλα της Aku που θα σας πάνε παντού, με ασφάλεια, άνεση και στυλ. 

Επιλέξτε σωστά - Οι προτάσεις μας!

Για τον χειμώνα εκτός από τον κλασικό ρουχισμό, μπορείτε να επιλέξετε και θερμοεσώρουχα που είναι κατασκευασμένα από ειδικά τεχνικά υλικά με ύφανση πολύ λεπτή που επιτρέπουν στο σώμα να αναπνέει. Τις άλλες εποχές οι επιλογές περιορίζονται στα στάνταρ ρούχα και άρβυλα:

Βερμούδες ROTHCO & BRANDIT

Οι βερμούδες παραλλαγής και στρατιωτικού τύπου είναι ποιοτικές και ανθεκτικές και εφαρμόζουν σε κάθε σωματότυπο. Έχουν πολλές τσέπες και λάστιχο στη μέση. Με την παραγγελία σας από εδώ, γράψτε στα σχόλια την περίμετρο της μέσης σας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Αν χρειάζεστε μεγαλύτερο εύρος μεγεθών, τότε η βερμούδα Savage της Brandit (οι βερμούδες της Brandit φτάνουν μέχρι 7XL) βαρέως τύπου με ιμάντες σύσφιξης, μπορεί να αντέξει στην πιο επίπονη εργασία αλλά να σας κρατήσει στυλάτους ακόμα και στην βόλτα σας.

T-shirt - ALPHA INDUSTRIES

Ιδιαίτερο T-shirt της Alpha Industries από 100% βαμβάκι που χαρίζει άνεση και στυλ. Φοριέται είτε σκέτο είτε μέσα από ένα fleece ή ζακέτα. Βρείτε το κοντομάνικο μπλουζάκι σε σχέδιο παραλλαγή.

Άρβυλα AKU

Χωρίς το σωστό παπούτσι μπορεί να προκληθούν τραυματισμοί και γι’ αυτό χρειάζεστε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στο άρβυλό σας. Η εταιρεία AKU φυσικά και πρωτοστατεί στην κατασκευή αυτών των παπουτσιών. Το αδιάβροχο και κατάλληλο για απορρόφηση κραδασμών PILGRIM GORE-TEX BROWN είναι ένα από τα πολλά ορειβατικά μποτάκια AKU για απαιτητικές συνθήκες σε βουνό, σε βροχή και σε κάθε δύσκολο μονοπάτι. Συμβουλευτείτε το μεγεθολόγιό μας για να επιλέξετε το σωστό νούμερο.

Στην ποικιλία Survival θα βρείτε και άρβυλα κατάλληλα για ειδικές μονάδες στρατού. Το Pilgrim που θα βρείτε εδώ αρχικά κατασκευάστηκε αποκλειστικά για τους US Navy Seals και κατόπιν μπήκε στη γραμμή παραγωγής λόγω της τεράστιας επιτυχίας του. Παρέχει 30% διαπνοή από κάθε άλλο παπούτσι και απορροφά κραδασμούς ακόμα και σε ανώμαλο έδαφος, χωρίς να κουράζεται το πέλμα.

Tips για συντήρηση των αρβύλων: Σε περίπτωση που μπει νερό στο παπούτσι, αφήστε το να στεγνώσει σε ένα ξηρό μέρος, χωρίς να το χτυπάει ο ήλιος. Μπορείτε να στρώσετε εφημερίδα ή χαρτί στο εσωτερικό, για να απορροφηθεί πιο γρήγορα η υγρασία.

 

Η ποικιλία των ρούχων που επιλέγουμε προέρχεται από τα μεγαλύτερα brands της αγοράς. Τα ρούχα για τις outdoor δραστηριότητες είναι δοκιμασμένα σε ακραίες καιρικές συνθήκες και έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητά τους. 

Θέλετε κι εσείς να επιλέξετε ρούχα παραλλαγής για κάθε δραστηριότητα και για τον στρατό και street outfit από t-shirt, ζακέτες και άλλα στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς; Μπείτε στο survival.gr!