Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019 10:41

Μήπως θα έπρεπε να μας δελεάζουν οι διακοπές με πλοίο;

Γράφτηκε από την
Μήπως θα έπρεπε να μας δελεάζουν οι διακοπές με πλοίο;

 

Οι κρουαζιέρες τόσο στα ελληνικά νησιά όσο και στην ευρύτερη περιοχή της μεσογείου αποτελούν μια εύκολη επιλογή διακοπών αφού συνδυάζουν τη διαμονή και τη μεταφορά από μέρος σε μέρος.

Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας καθώς και οι λιγοστές ημέρες άδειας που έχουμε κάθε καλοκαίρι μας κάνουν όλους να αναζητούμε πρακτικές λύσεις για τις εξορμήσεις μας. Αναζητούμε λοιπόν επιλογές διακοπών που να μας εξασφαλίζουν στιγμές χαλάρωσης χωρίς έγνοιες και που θα μας επιτρέψουν να ξεκουραστούμε πραγματικά και να επιστρέψουμε με γεμάτες μπαταρίες.

Μια τέτοια επιλογή αποτελούν οι κρουαζιέρες. Τα θετικά μιας κρουαζιέρας είναι πολλά με κυρίαρχο το ότι από τη στιγμή που θα επιβιβαστούμε στο πλοίο μέχρι και την ώρα της αποβίβασης δεν έχουμε να ανησυχήσουμε για τη μεταφορά μας ή τη διαμονή μας, ενώ στις all inclusive επιλογές ούτε καν για το φαγητό μας! Το μόνο που πρέπει να φροντίσουμε είναι να έχουμε εξοπλιστεί με κατάλληλα συνολάκια, παρεό και μαγιό σε αέρινη και καλοκαιρινή διάθεση προκειμένου να κάνουμε εντυπωσιακές εμφανίσεις στην πισίνα του πλοίου και στα λιμάνια που θα επισκεφτούμε. Αν συμβουλευτούμε τον νέο H&M ελλαδα καταλογος 2019 καθώς και τον νέο κατάλογο Vicko θα βρούμε όλα τα απαραίτητα στις πιο συμφέρουσες τιμές.

Κάτι ακόμα που προσφέρουν οι κρουαζιέρες είναι ότι μας δίνουν τη δυνατότητα να επισκεφτούμε σε μικρό χρονικό διάστημα πολλά μέρη, να δούμε και να δοκιμάσουμε διαφορετικά πράγματα. Κάθε σταθμός είναι κι ένας νέος κόσμος με αξιοθέατα, νέες εικόνες, γεύσεις κι εμπειρίες. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε να απαθανατίσουμε τα όσα θα δούμε και τις μοναδικές στιγμές που θα ζήσουμε με το κινητό ή την ψηφιακή μας μηχανή! Αν δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Στις καλοκαιρινές Κωτσόβολος προσφορές θα βρούμε όλα τα gadget του καλοκαιριού σε πολύ οικονομικές τιμές.

Αν γνωρίζουμε από καιρό τις ημερομηνίες της άδειάς μας μπορούμε να εκμεταλλευτούμε και τα διάφορα πακέτα προσφορών που διαθέτουν οι διάφορες ταξιδιωτικές εταιρείες. Όσον αφορά τώρα το για πού θα σαλπάρουμε, οι επιλογές μας είναι αμέτρητες. Εκατοντάδες κρουαζιερόπλοια αναχωρούν τους καλοκαιρινούς μήνες- κάποια και όλο το χρόνο- από όλα τα λιμάνια της χώρας μας με προορισμό τα μαγευτικά ελληνικά μας νησιά καθώς και για πιο μακρυνά λιμάνια όπως αυτά της Βενετίας, της Μασσαλίας, της Βαρκελώνης κι ένα σωρό ακόμα υπέροχων μεσογειακών πόλεων. Το μόνο που μένει είναι να βρούμε αυτό που μας αρέσει και “βίρα τις άγκυρες”!!!


NEWSLETTER