Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019 23:06

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε όλη την Ελλάδα - Αποκτήστε προνόμια με την Drive Hellas

Γράφτηκε από την

 

Οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων είναι μία σίγουρη λύση, όταν στις διακοπές σας θέλετε να είστε άνετοι, να γνωρίζετε όλα τα καινούργια μέρη, με την άνεσή σας και στον χρόνο σας.

Για ένα νοικιασμένο αυτοκίνητο, σίγουρα είστε πιο χαλαροί ως προς τις φθορές που μπορεί να συμβούν. Εξάλλου μπορείτε να πληρώσετε extra ένα μικρό ποσό για εγγύηση και ό,τι κι αν πάθει εσείς να μην υποστείτε καμία οικονομική επιβάρυνση.

Η εταιρεία Drive Hellas σας προσφέρει μέσα από τον μεγάλο της στόλο πολλές επιλογές σε αυτοκίνητα μεγάλα, μικρά, βανάκια, αυτοκίνητα με οδηγό ή την εξαιρετική λύση του leasing σε πολύ καλές τιμές και προσφορές.

Τι να προσέξετε όταν υπογράφετε συμβόλαια με τις εταιρείες ενοικίασης

Ελέγξτε αν η τιμή που αναγράφεται στο συμβόλαιο έχει περιορισμό στα χιλιόμετρα. Μπορεί εσείς να χρειάζεστε το αυτοκίνητο για να διανύσετε μεγάλες αποστάσεις και να μην σας συμφέρει. Επίσης πρέπει να ορίσετε εξαρχής τον χρόνο παράδοσης αλλά και παραλαβής, ειδικά αν είναι διαφορετικός. Πριν το παραλάβετε, ρωτήστε τι ισχύει με το επίπεδο του καυσίμου κατά την παράδοση του οχήματος. Μην ξεχάσετε να βγάλετε φωτογραφίες περιμετρικά του οχήματος, ειδικά αν υπάρχουν φθορές.

Τόσο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη όσο και στα Ιωάννινα αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, μπορείτε να βρείτε ολοκαίνουργια ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα που μπορούν να καλύψουν 100% τις ανάγκες σας, δίνοντάς σας προνομιακές λύσεις όταν το χρειάζεστε.

Τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα είναι στη διάθεσή σας μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας. Μπορείτε να βάλετε τις ημερομηνίες που σας ενδιαφέρουν και να βρείτε τις μεγάλες προσφορές για όποιες ημερομηνίες σας ενδιαφέρουν τόσο σε απλά όσο και πολυτελή οχήματα.

Μπείτε στο site της Drive Hellas και βρείτε οικονομικές ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη & Ιωάννινα.