Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014 19:00

Την υπογραφή τριών νέων συμβάσεων στις ΗΠΑ ανακοίνωσε η εταιρεία Σωληνουργεία Κορίνθου

Γράφτηκε από την
Την υπογραφή τριών νέων συμβάσεων στις ΗΠΑ ανακοίνωσε η εταιρεία Σωληνουργεία Κορίνθου

Την υπογραφή τριών συμβάσεων, συνολικής ποσότητας 163.000 τόνων, για την προμήθεια και την εσωτερική και εξωτερική επένδυση σωλήνων χάλυβα για την κατασκευή αγωγών στις ΗΠΑ, ανακοίνωσε η Σωληνουργεία Κορίνθου ΑΕ.

 

Οι πρώτες δύο συμβάσεις υπογράφηκαν με την Energy Transfer Partners. Η Σωληνουργεία Κορίνθου θα παραδώσει σωλήνες στην Energy Transfer για δύο έργα, που είναι ήδη υπό εκτέλεση.

Το πρώτο έργο θα επιτρέψει τη ροή φυσικού αερίου από την Πενσυλβάνια της Δυτικής Βιρτζίνια και το Οχάιο στον υπάρχοντα αγωγό Panhandle Eastern και στις άλλες διασυνδέσεις αγωγών του Midwest κοντά στο Defiance του Οχάιο.

Το δεύτερο έργο αφορά σε έναν πετρελαιαγωγό, που θα συνδέει την ταχέως αναπτυσσόμενη παραγωγή του πεδίου Bakken/Three Forks στη Βόρεια Ντακότα με τερματικό σταθμό στο “Patoka Hub” του Ιλλινόις.

Η τρίτη σύμβαση έχει υπογραφεί με την εταιρεία Kinder Morgan CO2 Company, L.P., μέλος του ομίλου Kinder Morgan, του τρίτου σε μέγεθος ομίλου εταιρειών ενέργειας στη Βόρεια Αμερική. Το έργο "Lobos CO2" είναι ένας αγωγός μεταφοράς διοξειδίου του άνθρακα από την Apache County της Αριζόνα στο Torrance County στο Νέο Μεξικό.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER