Σάββατο, 04 Οκτωβρίου 2014 08:30

Βράβευση παιδιών που πέτυχαν σε πανεπιστήμια από την καπνοβιομηχανία "Καρέλια

Γράφτηκε από την
Βράβευση παιδιών που πέτυχαν σε πανεπιστήμια από την καπνοβιομηχανία "Καρέλια

Παιδιά των εργαζομένων της τα οποία πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ μετά τις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις επιβράβευσε και φέτος η καπνοβιομηχανία "Καρέλια".

Στη σχετική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, παρουσία των παιδιών και των γονέων τους, ο διευθύνων σύμβουλος Ανδρέας Καρέλιας και ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Στάθης Καρέλιας, στις σύντομες ομιλίες τους έκαναν αναφορά «στα εφόδια και την ευρύτερη γνώση που οφείλουν να κατέχουν οι νέοι σήμερα για να σταθούν ανταγωνιστικά σε ένα εργασιακό περιβάλλον γεμάτο προκλήσεις και νέα δεδομένα».

Στη συνέχεια ο κάθε νέος φοιτητής βραβεύτηκε με ένα λάπτοπ Apple MacBook Pro με retina display. Ειδικότερα, οι βραβευθέντες είναι οι: α) Γεώργιος Μαγουλιανίτης (Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Οικονομικής Επιστήμης), β) Ευστράτιος Κούτρος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Σχολή Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών), γ) Αλέξανδρος Αλεβιζόπουλος (Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τμήμα Νομικής), δ) Μαρία Λεχαρέα (Ιόνιο Πανεπιστήμιο, Τμήμα Μουσικών Σπουδών) και ε) Γεώργιος Τραχανάς (Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών).


NEWSLETTER