Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014 23:26

Μείωση ενοικίου στα καταστήματα του ΒΙΟΠΑ

Γράφτηκε από τον
Μείωση ενοικίου στα καταστήματα του ΒΙΟΠΑ

Τη μείωση στην τιμή εκκίνησης του ενοικίου για τα μεγάλα καταστήματα του ΒΙΟΠΑ, αποφάσισε το Δ.Σ. του "Διοκλή". 

 

Οπως ενημέρωσε ο πρόεδρος της εταιρείας Παύλος Μπουζιάνης, για τα πρώτα 100 τ.μ. η τιμή παραμένει στα 3 ευρώ το τ.μ. και για τα υπόλοιπα μειώνεται στα 2 ευρώ το τετραγωνικό.

Ο κ. Μπουζιάνης υπενθύμισε ότι για τους επαγγελματίες του ΒΙΟΠΑ το 2012 αποφασίστηκε μείωση του ενοικίου κατά 20%. Ο νέος πρόεδρος του "Διοκλή" δήλωσε εντυπωσιασμένος από το ΒΙΟΠΑ, αναφέροντας: «Εχει 64 επιχειρήσεις, ο χώρος ανθεί. Είναι επαγγελματίες πετυχημένοι και στην πλειονότητά τους είναι πετυχημένοι. Στο 70% - 80% πληρώνουν κανονικά τα ενοίκια. Κάποιοι έχουν κάνει ρύθμιση το 2012 και το 2013».

Ενημέρωσε, ωστόσο, πως υπάρχουν χρέη από ενοικιαστές που έχουν φύγει, οι υποθέσεις των οποίων έχουν πάει στα δικαστήρια και για κάποιες υπάρχουν διαταγές πληρωμής.

Επίσης, ο κ. Μπουζιάνης πληροφόρησε ότι «έγινε μεγάλο έργο, σχεδόν 100.000 ευρώ και αντιμετωπίστηκαν προβλήματα με υδρορροές. Υπήρχαν κίνδυνοι για τον κόσμο. Ολοκληρώθηκε, έχουν προστατευτεί τα κτήρια». Παρατήρησε, όμως, ότι «θα χρειαστεί στεγανοποίηση - μόνωση ακόμα. Θα γίνει το επόμενο διάστημα, για να ολοκληρωθεί η παρέμβαση».

 

Γ.Σ.


NEWSLETTER