Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014 08:45

Αλλη μια διάκριση για τα προϊόντα Παπαδημητρίου

Γράφτηκε από την

Ως «Προϊόντα που αξίζει να δοκιμάσετε» πιστοποιήθηκαν οι μουστάρδες Kalamata Papadimitriou "squeeze απαλή" και "πικάντικη" σύμφωνα με τις αξιολογήσεις που πήραν από τους καταναλωτές - μέλη του zampple.


Η πιστοποίηση "Προϊόν που αξίζει να δοκιμάσετε" δίνεται μόνο σε προϊόντα που πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια σε τομείς όπως: η γεύση, η συσκευασία, η καινοτομία και η σχέση ποιότητας τιμής. Πρόκειται για μία μοναδική στο είδος της πιστοποίηση και δίνεται από καταναλωτές που κάθε μήνα δοκιμάζουν και αξιολογούν ελεύθερα και ανεπηρέαστα πάνω από 20.000 προϊόντα.
Οι μουστάρδες Kalamata Papadimiriou έχουν πλούσια και ευχάριστη γεύση βασισμένη στα δημοφιλέστερα συστατικά της Ελληνικής κουζίνας όπως το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Ο καινοτόμος σχεδιασμός της διάφανης squeeze συσκευασίας, επιτρέπει την άμεση οπτική επαφή με το προϊόν και αποτελεί έναν επιπλέον λόγο να τις επιλέξει κάποιος για να απολαμβάνει εύκολα και γρήγορα όση ποσότητα επιθυμεί.   Ιδανική επιλογή για τοστ, κοτόπουλο, σουβλάκια, σάντουιτς, σαλάτες και σε όλα τα πιάτα που χρειάζονται μουστάρδα.  Ο καταναλωτής τις βρίσκει σε αλυσίδες σούπερ μάρκετ και επιλεγμένα καταστήματα διατροφής, με τη διανομή Β.Σ. Καρούλια.