Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014 22:01

Στις 5 Δεκεμβρίου ανοίγουν τα Η&Μ στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την

 

Στις 5 Δεκεμβρίου θα ανοίξει τις πόρτες του το νέο κατάστημα της Η&Μ στην Καλαμάτα, στο πιο εμπορικό σημείο της πόλης, στην Πλατεία Βασιλέως Γεωργίου 8 (κεντρική πλατεία), με ένα μοναδικό πάρτι με οικοδεσπότη τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη. 

 

Το νέο τριώροφο Η&Μ κατάστημα των 1.400 τ.μ. θα προσφέρει βασικά κομμάτια μόδας σε υψηλή ποιότητα και στις καλύτερες τιμές για τη γυναίκα, τον άντρα, τον έφηβο και το παιδί, ενώ θα διαθέτει και τμήματα H&M Underwear, Cosmetics, Accessories και Sports.

Το κατάστημα θα ανοίξει με τη γιορτινή καμπάνια της Η&Μ με πρωταγωνιστές τους παγκοσμίως γνωστούς σούπερ σταρ Tony Bennett και Lady Gaga. Η καμπάνια είναι μια συναρπαστική και διασκεδαστική περιπέτεια, όπου μια οικογένεια της Η&Μ από διάσημα μοντέλα γιορτάζει το πνεύμα της προσφοράς και της συντροφικότητας αυτά τα Χριστούγεννα. Υπάρχει μια λαμπερή διάθεση με μια ανεπιτήδευτη πολυτέλεια σε παιχνιδιάρικα κόκκινα φορέματα και σε φούστες και μπλουζάκια που γυαλίζουν. Τα πλεκτά είναι απαραίτητα γιορτινά κομμάτια, όπως επίσης και το άνετο υπερμέγεθες πουλόβερ που φοράει η Lady Gaga στο έντυπο υλικό της καμπάνιας. Για τους άνδρες υπάρχουν διασκεδαστικά καρό κομμάτια για μια γιορτινή διάθεση, ειδικά ένα κομψό καρό σακάκι που δείχνει υπέροχο σε συνδυασμό με παιχνιδιάρικα χριστουγεννιάτικα πουλόβερ. Τα παιδιά συμμετέχουν κι αυτά στη χαρά των Χριστουγέννων με μια ευρεία γκάμα από εποχικές στάμπες και διακοσμητικά στοιχεία, ενώ υπάρχουν επίσης καρό κομμάτια και πουλόβερ που τα κάνουν να δείχνουν πολύ κομψά.

 

Η Η&Μ Ελλάδος είναι υποκατάστημα της Η&Μ Group και ξεκίνησε τη λειτουργία της το Μάρτιο του 2007 στην οδό Σταδίου στο κέντρο της Αθήνας. Σήμερα, η Η&Μ απαριθμεί 30 καταστήματα σε 9 πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ρόδο, Βόλο, Ιωάννινα, Ξάνθη, Κομοτηνή και Πάτρα.