Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου 2014 08:30

Γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων στην Καπνοβιομηχανία "Καρέλια ΑΕ." (φωτογραφίες)

Γράφτηκε από την
Γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων στην Καπνοβιομηχανία "Καρέλια ΑΕ." (φωτογραφίες)

Γεμάτο με χορό, παιχνίδι, δώρα και τραγούδια ήταν το χθεσινό πρωινό για τα παιδιά των εργαζομένων στην Καπνοβιομηχανία "Καρέλια ΑΕ.”. Η διοίκηση οργάνωσε μια γιορτή για όλα τα παιδιά και τους γονείς τους, στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου.

Στη γιορτή το ρυθμό έδωσαν δύο κλόουν και η βοηθός τους, dj, αλλά και το πολυφωνικό σύνολο του Ωδείου Καλαμάτας "Μελίφωνον" υπό τη διεύθυνση του Ιβάν Μάντζαρη και τη συνοδεία του Στάθη Γυφτάκη στο πιάνο. Ολοι οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν χυμούς, καφέ και κεράσματα, ενώ στα παιδιά δόθηκαν τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους.
Η Καπνοβιομηχανία Καρέλια δίνει δώρα εδώ και πολλά χρόνια στα παιδιά των εργαζομένων, αλλά φέτος αποφάσισε να διοργανώσει μια μεγάλη γιορτή για μικρούς και μεγάλους, ώστε να γνωριστούν όλοι μεταξύ τους και να δουν οι οικογένειες από κοντά τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου.
Η κ. Βίκη Καρέλια απευθυνόμενη στα παιδιά τους ζήτησε να ακούν τις συμβουλές των γονιών τους και να διαβάζουν λίγο τώρα στις διακοπές. Παρότρυνε επίσης τους γονείς... να μην τους κάνουν όλα τα χατίρια!

 

Γ.Σαρ.


NEWSLETTER