Σάββατο, 04 Απριλίου 2015 17:50

Καλαμάτα: Ανοίγουν τα μαγαζιά και κατηγορούν τον Εμπορικό Σύλλογο

Γράφτηκε από την
Καλαμάτα: Ανοίγουν τα μαγαζιά και κατηγορούν τον Εμπορικό Σύλλογο

Με ανακοίνωσή τους έμποροι της Καλαμάτας δηλώνουν ότι θα ανοίξουν τα καταστήματά τους και παράλληλα κατηγορούν τον τοπικό Εμπορικό Σύλλογο για υποκρισία επειδή, ενώ επικαλείται το θρησκευτικό συναίσθημα για την Κυριακή των Βαΐων το αγνοεί την Υπαπαντή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η Κυριακή των Βαΐων έχει ιδιαίτερο θρησκευτικό χαρακτήρα βάσει του Εμπορικού Συλλόγου και τα τοπικά καταστήματα θα πρέπει να παραμείνουν κλειστά, ενώ η Υπαπαντή του Σωτήρος έχει μικρότερο θρησκευτικό ενδιαφέρον ως φαίνεται για τον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμάτας και τα καταστήματα θα πρέπει να λειτουργούν κανονικά. Σ' αυτές τις δύσκολες εποχές τοπικοί επιχειρηματίες ενεργούν αποφασιστικά και βάσει νόμου επιλέγουν να ανοίξουν τα καταστήματά τους ακολουθώντας το παράδειγμα των αθηναϊκών επιχειρήσεων, ελπίζοντας στο να τονώσουν την τοπική αγορά. Είναι υποχρέωσή μας να στηρίξουμε την πόλη μας και να μην αφήνουμε πολυεθνικές  αλυσίδες του και όχι μόνο να έχουν το μονοπώλιο μια τέτοια περίοδο. 

 

Στην προσπάθεια αυτοί συμμετέχουν: Darling, Perrotis, Giannetos, Sesto-Verraros, Gianna Kazakou, Giannetos Donna, Quality Peoples, Veston, Square, Billy, Πητερ Παν και Secret Boutique».


NEWSLETTER