Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015 13:51

Αθλητικό υλικό από την "Intersport" σε σχολεία της Τριφυλίας 

Γράφτηκε από τον
Αθλητικό υλικό από την "Intersport" σε σχολεία της Τριφυλίας 

Αθλητικό υλικό σε δημοτικά σχολεία της Τριφυλίας μοιράστηκε χθες το πρωί από την εταιρεία "Intersport" στα πλαίσια του προγράμματος «Φτάνουμε στα άκρα» σε συνεργασία με το Δήμο Τριφυλίας. Καταξιωμένοι αθλητές από την περιοχή μίλησαν στους μαθητές των σχολείων για τις αξίες του αθλητισμού και την σημασία της άθλησης. 

Η αρχή έγινε από το 1ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Κυπαρισσίας που είναι και η μεγαλύτερη σχολική μονάδα του δήμου, όπου οι διευθυντές Διονύσης Αθανασόπουλος και Γιάννης Αποστόλου υποδέχθηκαν και ευχαρίστησαν τους εκπροσώπους της εταιρείας και την δημοτική αρχή. 

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας επισήμανε την σημασία της κοινωνικής συνοχής και της αλληλοβοήθειας, ενώ υπογράμμισε ότι ένα από τα πιο γοητευτικά πράγματα στη ζωή είναι ο αθλητισμός ο οποίος μας μαθαίνει να είμαστε μαχητές. Στα παιδιά μίλησαν ο Παναγιώτης Αλεξόπουλος πρωταθλητής Ελλάδας στο ταε κβο ντο και η Αναστασία Χριστοπούλου πρωταθλήτρια Ελλάδας στο άλμα σε μήκος. Από την πλευρά τους σημείωσαν ότι μέσα από τον αθλητισμό χτίζεις την προσωπικότητά σου, μαθαίνεις να έχεις στόχους, καλλιεργείς τις ψυχικές σου δυνάμεις, μαθαίνεις να δουλεύεις και να αγωνίζεσαι, ενώ παράλληλα ο αθλητισμός σου δίνει υγεία και χαρά.

Οι επισκέψεις συνεχίστηκαν στο Δημοτικό Σχολείο Κοπανακίου, το  2ο Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Γαργαλιάνων, ενώ μίλησαν στους μαθητές οι, Νίκος Φρούσος διεθνής ποδοσφαιριστής, Θανάσης Λακριντής ποδοσφαιριστής, Kαλκαβούρας Γιάννης πρωταθλητής Ελλάδας στο τριπλούν.

Να σημειώσουμε ότι παρόντες ήταν ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παιδείας Γιάννης Μερκούρης και ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αναστάσιος Αδρακτάς.

Κ.Μπ.

 

 


NEWSLETTER