Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015 21:36

Παρουσίαση του "All Live Oil"

Γράφτηκε από την
Παρουσίαση του "All Live Oil"

Το νέο "μέλος" των προϊόντων της εταιρείας "Pidima Greek extra virgin olive oil" παρουσίασε ο Μεσσήνιος ιδρυτής της Γιώργος Σακκάς, στο Φεστβάλ Γεύσεων "Christmas Food Festival" που διοργάνωσε το Αθηνόραμα στις 4,5 και 6 Δεκεμβρίου στο Helexpo Palace στο Μαρούσι.

Το όνομα του είναι "All Live Oil" (Olive oil). Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο είναι υψηλής διατροφικής αξίας με πολύ χαμηλή οξύτητα (0,24%) και κατηγορίας health claim, σύμφωνα με το κανονισμό 432/2012 της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Το συγκεκριμένο έχει πιστοποιηθεί στην κατηγορία "health claim" από το Τμήμα Φαρμακογνωσίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος του World Olive Center, λόγω των πολύ υψηλών σε περιεκτικότητα φαινολικών ουσιών που περιέχει. Σύμφωνα με την πιστοποίηση του Πανεπιστημίου, η ημερήσια κατανάλωση 20 γρ. από το ελαιόλαδο "All Live Oil" προστατεύει από την οξείδωση των λιπιδίων του αίματος.

Το συγκεκριμένο ελαιόλαδο προέρχεται από την Κορωνεϊκη ποικιλία και διατίθεται σε περιορισμένη ποσότητα ετησίως, αποκλειστικά σε φιάλες των 250ml και ήδη γίνεται ανάρπαστο στο εξωτερικό.

Στην παρουσίαση του έδωσαν το "παρών" και γνωστοί σεφ, όπως η Ελένη Ψυχούλη, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο Κώστας Νάνος από το Athens Ledra Hotel, ο Βησσαρίων Παρθένης κ.α.

 

 


NEWSLETTER