Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016 19:33

300.000 ευρώ επιπλέον για το έργο αναβάθμισης του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από την

Συμπληρωματική σύμβαση που θα ξεπεράσει τα 300.000 ευρώ (με το ΦΠΑ), απαιτείται για να ολοκληρωθεί το έργο αναβάθμισης του ισογείου, των εξωτερικών ιατρείων και της διοίκησης στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, προϋπολογισμού 1.250.000 ευρώ.

Για την έγκριση της σύμβασης αυτής, προκειμένου να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί το πολύπαθο έργο, που είναι σταματημένο για μια ακόμα φορά, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη την περασμένη Παρασκευή, στην Τρίπολη, στη Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το ΕΣΠΑ. Συμφωνήθηκε αυτή την εβδομάδα να γίνει το πρώτο βήμα για τη συμπληρωματική σύμβαση, με τη συζήτηση και τη θετική άποψη - εισήγηση του Τεχνικού Συμβουλίου Δημοσίων Εργων της Περιφέρειας.
Να υπενθυμίσουμε ότι για το έργο του ισογείου στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας που μπλέκει συνεχώς σε περιπέτειες και εμπόδια, η Διεύθυνση Τεχνικών Εργων της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας έχει αποδεχθεί την ειδική δήλωση διακοπής εργασιών του αναδόχου, «λόγω αδυναμίας ολοκλήρωσης του φυσικού συμβατικού αντικειμένου της αρχικής σύμβασης χωρίς υπαιτιότητα του αναδόχου».