Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016 19:50

Συνέδριο Τεχνολογίας, Οικονομίας και Διοίκησης

Γράφτηκε από την

«Η αξιοποίηση της τεχνολογίας στον εκσυγχρονισμό της διοίκησης» είναι το βασικό θέμα του 1ου Πανελληνίου Συνεδρίου Τεχνολογίας, Οικονομίας και Διοίκησης (ΠΑΣΥΤΟΔ' 2016), που θα διεξαχθεί στις 1-2 Νοεμβρίου στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στην Τρίπολη. Περισσότεροι από 40 διακεκριμένοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό έχουν προσκληθεί και θα δώσουν εναρκτήριες ομιλίες σε όλες τις ενότητες, ακολουθούμενες από παρουσιάσεις ερευνητών και φοιτητών από ελληνικά ΑΕΙ και ερευνητικά ιδρύματα.

Το συνέδριο ΠΑΣΥΤΟΔ' 2016 συνδιοργανώνεται από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών και το Εργαστήριο Εφαρμογών Ψηφιακής Υγείας και Οικονομικών Υγείας (DigiTHEA Lab) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Το Εργαστήριο Οικονομικών και Διοίκησης της Υγείας του Πανεπιστημίου Πειραιώς είναι υποστηρικτής του συνεδρίου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι έχουν προγραμματιστεί 7 ενότητες προφορικών εργασιών, 3 στρογγυλά τραπέζια, 5 δωρεάν φροντιστήρια (μοριοδοτούμενα από την ΕΝΕ) και μία ενότητα ηλεκτρονικά αναρτημένων εργασιών. To προκαταρκτικό πρόγραμμα έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του συνεδρίου: http://pasytod.uop.gr.