Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2011 20:04

Εκτακτη συνέλευση της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Μεσσηνίας

Γράφτηκε από την

Η Ομοσπονδία Επαγγελματικών - Βιοτεχνικών  και Εμπορικών Σωματείων Καλαμάτας και Νομού Μεσσηνίας, έχει καλέσει σε έκτακτη γενική συνέλευση, τους προέδρους και μερίμνη αυτών, τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων μελών τους, καθώς και τους αντιπροσώπους τους, την προσεχή Δευτέρα 10-10-2011 και ώρα 7 μ.μ εις την αίθουσα συνεδριάσεων μας Χρ. Κουμάντου 6, 1ος όροφος.  
Επίσης έχει προσκαλέσει τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας κ. Γεώργιο Καραμπάτο, τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας κ. Κωνσταντίνο Μαργέλη, τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Γεώργιο Λαγανάκο, καθώς και το Διοικητικό συμβούλιο των συνταξιούχων ΟΑΕΕ.ν.Μ.
Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι για τα έκτατα φορολογικά μέτρα που  έχει επιβάλει η κυβέρνηση στις επιχειρήσεις μας και όχι μόνο και τρόπος επίλυσής τους και που είναι:
1ον. - Περαίωση ανέλεγκτων χρήσεων 2000-2009.
- Τέλος επιτηδεύματος το 3% του εκκαθαριστικού σημειώματος.
- Επιβολή εκτάκτου τέλους στα ακίνητα μέσο της ΔΕΗ και όσα επί πλέον έπονται.
Απαυτών των θεμάτων έχουμε καλέσει να μας ενημερώσει ο πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου κ. Κώστας Μαργέλης, σύμφωνα με ανακοινώσεις του.
2ον.  Απεργιακή κινητοποίηση την Τετάρτη 19-10-2011, με κλείσιμο όλων των καταστημάτων, κατόπιν  σχετικής αποφάσεως της τριτοβάθμιας Επαγγελματικής Συνδικαλιστικής Οργάνωσης ΓΣΕΒΕΕ (Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων) καθώς και της Ε.Σ.Ε.Ε. ( Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου).
Ανάδειξη μέσα από την Γενική Συνέλευση, Συντονιστικής  Επιτροπής Αγώνα (ΣΕΑ) για να χειριστεί το θέμα της  Απεργίας.

Για το Δ.Σ. και για την Γ.Σ. των Σωματείων της Ομοσπονδίας Ε.Β.Ε.Σ.  Καλαμάτας  και νομού Μεσσηνίας
Ο Πρόεδρος                             Ο Γεν. Γραμματέας
Θεόδωρος Μπαζίγος                  Δημήτριος Γαλανάκης