Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017 20:27

Δημοπρατήθηκε ο βιολογικός Φιλιατρών 

Γράφτηκε από τον
Δημοπρατήθηκε ο βιολογικός Φιλιατρών 

Σημαντική έκπτωση της τάξεως του 63% πέτυχε η Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης - Αποχέτευσης Τριφυλίας στον διαγωνισμό για την εργασία «Λειτουργία και συντήρηση εγκαταστάσεων Α/Σ και ΒΙΟ.ΚΑ. Φιλιατρών» σύμφωνα με τη μελέτη 128/2016 της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Τριφυλίας. 

O προϋπολογισμός της συγκεκριμένης εργασίας ανέρχεται στο ποσό των 49.104 ευρώ μαζί με τον Φ.Π.Α. 24% και είναι ενταγμένο στον προϋπολογισμό του 2017 με Κ.Α. 61.00.04 «Αμοιβές σε εταιρεία για τη λειτουργία και συντήρηση Ε.Ε.Λ Φιλιατρών».

Στον διαγωνισμό που έγινε την Τρίτη υπήρξαν 4 ενδιαφερόμενοι και η μεγαλύτερη έκπτωση δόθηκε από την εταιρεία Φίλιππος Φιλιππίδης, με ποσοστό 63%, που ανακηρύχθηκε προσωρινός μειοδότης. Το έργο αφορά τη λειτουργία και συντήρηση των εγκαταστάσεων Α/Σ και ΒΙΟ.ΚΑ. Φιλιατρών, που περιλαμβάνει όλες τις δαπάνες για την παροχή υπηρεσίας, για χρονικό διάστημα 12 μηνών.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ήταν η 3η φορά που έγινε ο συγκεκριμένος διαγωνισμός καθώς στους προηγούμενους οι οικονομικές προσφορές που είχαν κατατεθεί είχαν κριθεί ασύμφορες.

Κ.Μπ.

 

 


NEWSLETTER