Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2017 09:53

Δράσεις για την προώθηση των προϊόντων της Πελοποννήσου σχεδιάζει η Enterprise Greece

Γράφτηκε από την
Δράσεις για την προώθηση των προϊόντων της Πελοποννήσου σχεδιάζει η Enterprise Greece

Στοχευμένη προώθηση των πελοποννησιακών προϊόντων τόσο κατά την διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης FancyFood τον Ιούνιο στην Νέα Υόρκη, οπού θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση αποκλειστικά για τα Πελοποννησιακά προϊόντα, όσο και μέσα από επιχειρηματικές συναντήσεις με ξένους επενδυτές σχεδιάζει η Enterprise Greece.

Επιπλέον θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση, στο Ζάππειο Μέγαρο τον Μάιο, για την προβολή και προώθηση των πελοποννησιακών προϊόντων στο εξωτερικό ενώ σχεδιάζονται και προωθητικές ενέργειες με στόχους τις αγορές της Ιαπωνίας της Πολωνίας και της Σουηδίας.

Αυτές τις δράσεις συζήτησαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας Κωνσταντίνος Νικολούτσος με τον πρόεδρο της Enterprise Greece, Χρήστο Στάικο σε πρόσφατη συνάντησή τους, στα γραφεία του Οργανισμού, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση στην ηλεκτρονική σελίδα του επιμελητηρίου.

Επίσης, όπως γνωστοποιήθηκε, στο πλαίσιο του προγράμματος δράσης του οργανισμού για το 2017, ο κ. Στάικος προγραμματίζει επίσκεψη στην Ηλεία, τον Απρίλιο, ώστε να συζητήσει διεξοδικά με τις εξαγωγικές επιχειρήσεις του νομού Ηλείας.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν, το Επιμελητήριο Ηλείας σε συνεργασία με την Enterprise Greece, να σχεδιάσει και να υλοποιήσει ένα ολοκληρωμένο και στοχευόμενο πρόγραμμα εκδηλώσεων ενημέρωσης και κατάρτισης για τα μέλη του, ώστε να ανταποκριθούν στις νέες τάσεις της αγοράς, και να ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητά τους στο παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER