Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017 08:24

Ξεκινά τη Δευτέρα το 6ο Σχολείο Τουρισμού

Γράφτηκε από την

Το 6ο Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας θα γίνει από την Δευτέρα 13 Μαρτίου έως και την Τετάρτη 15 Μαρτίου στο συνεδριακό κέντρο του "Elite City Resort".

Πρόκειται για μια ιδιωτική πρωτοβουλία και ιδέα, εθελοντικού και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που προέκυψε όταν άνθρωποι που δραστηριοποιούνται οι ίδιοι στο χώρο του τουρισμού και της εκπαίδευσης, αντιλαμβανόμενοι τις ανάγκες των ανθρώπων του τουρισμού, αποφάσισαν να αναλάβουν πρωτοβουλίες. 

Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Δευτέρα 4.50 – 8 μ.μ., Τρίτη 9.15 π.μ. - 2 μ.μ. και 3.30 – 8 μ.μ., Τετάρτη 9.15 π.μ. - 2 μ.μ. Για δηλώσεις συμμετοχής μπορεί κανείς να μπει στη σελίδα στο facebook (Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας). Η είσοδος είναι δωρεάν σε όλες τις εκδηλώσεις. Συνδιοργανωτές είναι οι: Costa Navarino, Elite City Resort. Το Σχολείο τελεί υπό την εκπαιδευτική εποπτεία του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου κι υπό την αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Καλαμάτας και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, με τη στήριξη του Sete Training. Δίδεται βεβαίωση συμμετοχής από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστημίου Κύπρου