Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017 18:44

Ενημερωτική εκδήλωση για τα «κόκκινα» δάνεια 

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ενημερωτική εκδήλωση για τα «κόκκινα» δάνεια 

 

Ενημερωτική εκδήλωση για τα "κόκκινα" δάνεια θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Μαρτίου, από τις 2 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα, στην Καλαμάτα, στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας.

Την εκδήλωση διοργανώνουν ο Δήμος Καλαμάτας και το Επιμελητήριο.
Η εκδήλωση θα επικεντρωθεί σε: Ιδιώτες και ελεύθερους επαγγελματίες, παρουσιάζοντας την ήδη ψηφισμένη νομοθεσία και το τραπεζικό πλαίσιο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά. Υπερχρεωμένες επιχειρήσεις, μικρές, μεσαίες και μεγάλες, παρουσιάζοντας την υπό ψήφιση νομοθεσία του εξωδικαστικού μηχανισμού.


Στην εκδήλωση θα μετάσχει ο ειδικός γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Φώτης Κουρμούσης, με σκοπό: Να παρουσιαστεί το θεσμικό πλαίσιο για την αντιμετώπιση των ιδιωτικών χρεών, δηλαδή τόσο για "κόκκινα" δάνεια, όσο και οφειλές προς το Δημόσιο (ΔΟΥ, ΕΦΚΑ). Να απαντηθούν ερωτήσεις - απορίες που θα θέσουν οι συμμετέχοντες. Να τεθούν από τους συμμετέχοντες ειδικά θέματα που χρήζουν επίλυσης, ώστε να ληφθούν υπόψη κατά τη νομοπαρασκευαστική διαδικασία, καθώς και στη διαμόρφωση της εθνικής στρατηγικής για τη διαχείριση ιδιωτικού χρέους.


Στην εκδήλωση καλούνται να μετάσχουν όλοι οι τοπικοί φορείς, όπως -μεταξύ άλλων- ο Δικηγορικός Σύλλογος, ο Σύλλογος Λογιστών - Φοροτεχνικών, ο Σύλλογος Μηχανικών Ελευθέρων Επαγγελματιών κ.λπ.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER