Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017 21:51

Επαναλαμβάνεται ο διαγωνισμός για το αναψυκτήριο στην Αρχαία Μεσσήνη

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Επαναλαμβάνεται ο διαγωνισμός για το αναψυκτήριο στην Αρχαία Μεσσήνη

Επαναλαμβάνει το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων (ΤΑΠΑ) τον διαγωνισμό για την ενιαία εκμίσθωση αναψυκτηρίων σε 8 αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων και η Αρχαία Μεσσήνη.

Ας σημειωθεί ότι ο προηγούμενος φετινός σχετικός διαγωνισμός, που ματαιώθηκε στο τέλος του περασμένου Ιουνίου, μόλις μία εβδομάδα πριν τη λήξη της προθεσμίας υποβολής προσφορών, αφορούσε αναψυκτήρια σε 11 αρχαιολογικούς χώρους, ενώ στον επαναληπτικό, που ήδη “τρέχει”, δεν περιλαμβάνονται πλέον οι αρχαιολογικοί χώροι της Βεργίνας και της Δήλου, όπως επίσης και το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ο νέος αυτός διαγωνισμός -οι προσφορές στο πλαίσιο του οποίου πρέπει να γίνουν μέχρι και την Τρίτη 1η Αυγούστου- αφορά τα αναψυκτήρια στην Ακρόπολη της Αθήνας, στο Αρχαιολογικό Μουσείο και στον αρχαιολογικό χώρο της Ολυμπίας, στην Ακρόπολη της Λίνδου (εποχική λειτουργία), στον αρχαιολογικό χώρο του Ολυμπιείου (Στύλοι του Ολυμπίου Διός, στην Αθήνα), στο Αρχαιολογικό Μουσείο των Δελφών, στο Ασκληπιείο της Κω (εποχική λειτουργία), στο Ακρωτήρι Θήρας (εποχική λειτουργία) και στην Αρχαία Μεσσήνη (εποχική λειτουργία).

Η διάρκεια της σύμβασης, σύμφωνα με την προκήρυξη, είναι 6 χρόνια με δυνατότητα παράτασης 4 χρόνων επιπλέον. Ως ελάχιστο εγγυημένο μηνιαίο μίσθωμα για όλα τα αναψυκτήρια συνολικά ορίζονται τα ποσά, α) των 51.208 ευρώ (από 1η Απριλίου μέχρι  31 Οκτωβρίου) και β) των 39.607 ευρώ (από 1η Νοεμβρίου μέχρι και 31 Μαρτίου).

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER