Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011 22:00

Εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας καλεί τα μέλη του να λάβoυν μέρος στις εκλογές του Συλλόγου που θα γίνουν τη Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011 για την ανάδειξη νέο Διοικητικού Συμβουλίου.
Οπως έχει ανακοινωθεί και πάλι θα πρέπει όλα τα μέλη του Συλλόγου να λάβoυν μέρος στις εκλογές, είναι ένας τρόπος για να δείξουμε τη δύναμή μας, όπως έγινε και στη τελευταία απεργία με το κλείσιμο των καταστήματα^ όπου είχαμε επιτυχία εκατό τοις εκατό (100%).
Οι καιροί είναιδύσκολοι για εμάς τους μικρομεσαίους εμπόρους.
Οι κυβερνώντες τη πατρίδα μας έχoυν βάλει σκοπό να μάς διαλύσoυν, να καταστρέψουν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής oικoνομίας και να μας παραδώσουν στα δόντια των μεγαλοκαρχαριών και να μας κατασπαράξουν.
Είναι ευκαιρία να δείξουμε τη δύναμή μας και να τους αποδείξουμε ότι δεν είμαστε εύκολη λεία. Ολοι μαζί ενωμένoι, για να μπορέσουμε να αντισταθoύμε.
Ας εφαρμόσουμε το ρητό «Ολοι μαζί ενωμένοι, ποτέ νικημένοι»
Ολοι παρόντες στίς εκλογές του συλλόγου μας τη Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011 στα γραφεία του Συλλόγου που θα αρχίσουν στις 11 το πρωί και θα τελειώσoυω στις 8 το βράδυ. Μη το
ξεχάσει κανείς!
Η ημέρα αυτή θα είναι η αρχή νέων αγώνων και η διοίκηση που θα εκλεγεί θέλει όλους τους συνaδέλφoυς μαζί της για να μπορέσει να αντισταθεί σε αυτούς που με τις οδηγίες και τις συμβουλές των μεγάλων ξένων κεφαλαίων και κερδοσκόποι θέλoυν να μας εξaφανίσoυν και να εκμεταλλεύονται μoνoπωλιακά τον ελληνικό λαό, εμάς δε να μας κάνουν δουλοπάροικους τους. Δε πρέπει να τους το επιτρέψουμε στο όνομα των oικoγένειώy μας και των παιδιάν μας.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER