Κυριακή, 08 Οκτωβρίου 2017 18:01

Ενημερωτική εκδήλωση “Εξοικονομώ κατ’ οίκον 2” στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
Ενημερωτική εκδήλωση “Εξοικονομώ κατ’ οίκον 2” στην Καλαμάτα

 

Ενημερωτική εκδήλωση για τα χρηματοδοτικά εργαλεία και την έναρξη του προγράμματος “Εξοικονομώ κατ’ οίκον 2” διοργανώνεται στην Καλαμάτα, στο ξενοδοχείο “Rex”, αύριο Δευτέρα 9 Οκτωβρίου, στις 6 το απόγευμα.

Ομιλητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Γαλιάτσος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Εθνικού Ταμείου Ανταγωνιστικότητας και Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ), ενώ η εκδήλωση πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Συλλόγου Μηχανικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Μεσσηνίας με τη συνδιοργάνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Μεσσηνίας του ΤΕΕ, του Τ.Τ. Μεσσηνίας του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας (ΣΠΜΕ) και του Περιφερειακού Τμήματος Μεσσηνίας του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανολόγων – Ηλεκτρολόγων (ΠΣΔΜΗ).

Οι εργασίες που καλύπτονται από το πρόγραμμα είναι η αντικατάσταση κουφωμάτων και συστημάτων σκίασης, η τοποθέτηση θερμομόνωσης στο κέλυφος του κτηρίου συμπεριλαμβανομένου δώματος/στέγης και πιλοτής, η αναβάθμιση του συστήματος θέρμανσης και του συστήματος παροχής ζεστού νερού.

Οι ενδιαφερόμενοι για λεπτομέρειες και περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα 6944-776332 (Βασίλης Παπαευσταθίου) και 6972-559202 (Βασίλης Κουτραφούρης).


NEWSLETTER