Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018 19:24

Εκπτωση 47,26% για τον κόμβο στο "Φωτεινή" (βίντεο)

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)
Εκπτωση 47,26% για τον κόμβο στο "Φωτεινή" (βίντεο)

Σε ποσοστό 47,26% έφτασε η μεγαλύτερη έκπτωση που κατατέθηκε στον ηλεκτρονικό διαγωνισμό της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας για την κατασκευή του κυκλικού κόμβου στο ξενοδοχείο “Φωτεινή”, στη συμβολή των οδών Λακωνικής - Ναυαρίνου και της 1ης επαρχιακής οδού, προϋπολογισμού 400.000 ευρώ.

Η συγκεκριμένη έκπτωση κατατέθηκε από την κοινοπραξία Αναστασοπούλου - Αφοι Παναγιωτόπουλοι, ενώ οι άλλες 11 προσφορές κυμάνθηκαν από 10% μέχρι  46,26%.

Αυτός ήταν ο πρώτος ηλεκτρονικός διαγωνισμός που πραγματοποίησε η Διεύθυνση Τεχνικών Εργων της Π.Ε. Μεσσηνίας.

Η προθεσμία υλοποίησης του έργου είναι 4 μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης με τον ανάδοχο και η χρηματοδότησή του προέρχεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Σε δήλωσή της η αντιπεριφερειάρχης Ελένη Αλειφέρη έκανε λόγο για εξαιρετικά σημαντικό έργο και εξέφρασε την αισιοδοξία της για αξιόπιστη κατασκευή, για σωστό και ασφαλές έργο, που κατά την κατασκευή του δε θα διαταράξει την τουριστική κίνηση της Καλαμάτας και της ευρύτερης περιοχής.

Λόγω των γραφειοκρατικών διαδικασιών που πρέπει να τηρηθούν μέχρι την ανακήρυξη του αναδόχου και την υπογραφή σύμβασης μαζί του, το πιο πιθανό είναι ο κυκλικός κόμβος στο “Φωτεινή” να ξεκινήσει να κατασκευάζεται το φθινόπωρο και να ολοκληρωθεί την άνοιξη του 2019.

 

Γ.Σ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER