Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018 19:17

Σεμινάριο για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων από την COSMOTE στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Σεμινάριο για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων από την COSMOTE στην Καλαμάτα

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός των επιχειρήσεων και η αναγκαιότητα της χρήσης ψηφιακών μέσων για την πρόοδο και την ανάπτυξή τους αποτελεί το αντικείμενο του δωρεάν σεμιναρίου που διοργανώνει η Cosmote στην Καλαμάτα, μεθαύριο Τετάρτη στο ξενοδοχείο “Horizon Blu”.

Το σεμινάριο αυτό, οι εργασίες του οποίου θα αρχίσουν στις 9.30 το πρωί, εντάσσεται στον θεματικό κύκλο #GrowYourBusiness-Digital Training της εταιρείας για το 2018, στο πλαίσιο του οποίου επιδιώκεται να ενημερωθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις σχετικά με “τις γνώσεις και τα εφόδια που χρειάζονται, προκειμένου να αναπτυχθούν και να λειτουργήσουν πιο αποδοτικά”. Στο πλαίσιο του #GrowYourBusiness -τα σεμινάρια του οποίου ξεκίνησαν πέρυσι- οι επαγγελματίες, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, “έχουν τη δυνατότητα  να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις και τις καταναλωτικές συνήθειες της digital εποχής, να ανακαλύψουν τον κόσμο των social media και να εξοικειωθούν με τα νέα τεχνολογικά εργαλεία.

Οι επιχειρήσεις της Καλαμάτας που ενδιαφέρονται να μετάσχουν στο σεμινάριο, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο ειδικό microsite (www.growyourbusiness.gr) συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER