Πέμπτη, 03 Μαϊος 2018 17:51

Δημοπρασία 3,5 εκ. ευρώ για το Μηλέα - Παναγία Γιάτρισσα

Γράφτηκε από την

 

 

Το έργο της βελτίωσης - συντήρησης της ορεινής οδού Μηλέα - Παναγία Γιάτρισσα, προϋπολογισμού 3.545.000 ευρώ, δημοπρατεί ηλεκτρονικά η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Είναι το πρώτο μεγάλο έργο, σε ύψος χρηματοδότησης, που δημοπρατεί η Περιφέρεια στη Μεσσηνία, τη στιγμή που ακόμα δεν έχει κάνει τίποτα για τη βελτίωση των σημαντικών οδικών αξόνων του νομού, που έπρεπε να αποτελούν προτεραιότητα. Δημοπρατεί με 3,5 εκ. ευρώ δρόμο στα ορεινά της Μάνης, τη στιγμή που δεν έχει δώσει ούτε ευρώ για το δρόμο Μεσσήνη - Λάμπαινα - Αρχαία Μεσσήνη, έργο - σημαία για την περιφερειακή αρχή και τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, καθώς και για την 1η επαρχιακή οδό, τον κεντρικό δρόμο της Μάνης που παραμένει στενός κι επικίνδυνος.

Το έργο στην ορεινή Μάνη δημοπρατεί η Διεύθυνση Τεχνικών Εργων της Περιφέρειας, με ημερομηνία λήξης των προσφορών στις 25 Μαΐου, στις 3 το μεσημέρι. Η αποσφράγιση των προσφορών έχει προγραμματιστεί την 1η Ιουνίου, στις 10 το πρωί.

Η προθεσμία εκτέλεσης του έργου είναι 20 μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης με τον ανάδοχο και η χρηματοδότηση προέρχεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Γ.Σ.