Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018 15:08

“Νύχτα Shock Price”: Εvents και προσφορές απόψε στην Τρίπολη

Γράφτηκε από την
“Νύχτα Shock Price”: Εvents και προσφορές απόψε στην Τρίπολη

 

Μια νύχτα... σοκ για τις τιμές θα βιώσουν σήμερα οι καταναλωτές στην Τρίπολη, παράλληλα με πολλά διασκεδαστικά events μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η επιτυχία της περσινής “Νύχτας Shock Price” ξεπέρασε κάθε προσδοκία, οπότε φέτος ο πήχης έχει ανέβει ακόμα πιο ψηλά. Από τις 7 μ.μ. το κέντρο της αρκαδικής πρωτεύουσας θα μετατραπεί σε έναν μεγάλο πεζόδρομο, προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες.

Τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι πολύ αργά προσφέροντας επιπλέον προσφορές και εκπτώσεις, ενώ ταυτόχρονα στους δρόμους της πόλης θα οργανωθούν παράλληλες εκδηλώσεις και θα στηθούν μουσικές γωνιές, παρασύροντας τον κόσμο σε ένα συνεχές υπαίθριο πάρτι.

Μετά το άνοιγμα των καταστημάτων, θα λειτουργεί γραφείο πληροφοριών στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο, ώστε οι επιχειρήσεις να μπορούν να φέρνουν ανανεωμένες προσφορές, προκειμένου να ακουστούν live στην πόλη και από τη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης που θα καλύπτει ζωντανά όλη τη Νύχτα Shock Price μέχρι το τέλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι καθ' όλη την εβδομάδα 27/8 - 2/9 τα ξενοδοχεία της Τρίπολης προσφέρουν εκπτώσεις στη διαμονή, για τις οποίες μπορεί κανείς να ενημερωθεί από τις ιστοσελίδες του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (www.arcadianet.gr) και του Δήμου Τρίπολης (www.tripolisculture.gr)

 

ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

Οσον αφορά τη μουσική, η Φιλαρμονική του Δήμου θα βγει καταρχάς σ' έναν περίπατο – έκπληξη που θα ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους.

Συμμετέχουν ακόμη: Η Αθηνά Ρούτση σε jazz, pop και world μουσικές. Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος με έντεχνη και ροκ μουσική. Η Ασπασία Θεοφίλου με “διάθεση πάρτι”. Η Κωνσταντίνα Κατσογιάννη με έντεχνη μουσική. Ο Τάσος Γεωργουδιός με έντεχνη και ροκ μουσική. Οι Taimi and friends μαζί με το χορευτικό συγκρότημα Sonsubano Academy Dance. Οι Βλάμηδες, μια ομάδα νέων μουσικών που αγαπούν το δημοτικό τραγούδι, οπαδοί των ηχοχρωμάτων, των δρόμων και των αξιών της παράδοσης. Εντεχνο - λαϊκό συγκρότημα… από το χθες στο σήμερα, με διαχρονικά ελληνικά τραγούδια.

Οι παράλληλες δράσεις περιλαμβάνουν πολύ χορό και επιδείξεις, με τους: Athleta creative dance workshop, Golden clubs, Combat team Tripolis, Cubano academy, Body art, Χοροτεχνία.

Επίσης, πολλά από τα εμπορικά καταστήματα που συμμετέχουν στη βραδιά, διοργανώνουν δικά τους πρωτότυπα events, εκθέσεις κ.λπ., παράλληλα με τις ειδικές τους προσφορές.

Την αποψινή “Νύχτα Shock Price” διοργανώνουν οι: Δήμος Τρίπολης, Επιμελητήριο Αρκαδίας, Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Τρίπολης, Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Αρκαδίας (ΟΕΒΕΑ), Ενωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας, Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου.


NEWSLETTER