Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018 19:16

Προσωρινός ανάδοχος για δρόμους Ταϋγέτου

Γράφτηκε από τον

Προσωρινό ανάδοχο για το έργο αποκατάστασης και βελτίωσης του κύριου οδικού δικτύου των χωριών του Ταϋγέτου, προϋπολογισμού 3 εκ. ευρώ, ενέκρινε χθες η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας.

Είναι η εταιρεία “Ανταίος” με έκπτωση 58,55%. Στο διαγωνισμό κατατέθηκαν άλλες 6 προσφορές με εκπτώσεις από 56,97% μέχρι και 25,47%.

Πρόκειται για έργο που θα υλοποιηθεί με χρηματοδότηση από το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, μετά από αίτημα του δήμου της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Το έργο που θα γίνει, αφορά τους ακόλουθους δρόμους: α) Από εθνική οδό Καλαμάτας - Σπάρτης προς Νέδουσα - Αλαγονία - Αρτεμισία και πίσω στην εθνική, 20 χιλιόμετρα. β) Από εθνική οδό Καλαμάτας - Σπάρτης προς Καρβέλι - Λαδά - έξοδος στην εθνική, 15,3 χιλιόμετρα. γ) Από εθνική οδό Καλαμάτας - Σπάρτης προς Μενινά - Περιβολάκια - Ελαιοχώρι - Μονή Δήμιοβας - Αράχωβα, 12,9 χιλιόμετρα και μικρή παράκαμψη στο 4ο χιλιόμετρο της συγκεκριμένης οδού προς Διάσελλα, 2 χιλιομέτρων και μικρή παράκαμψη προς Δενδρά, 1 χιλιομέτρου. δ) Από Ελαιοχώρι έως την οδό Λακωνικής στην Καλαμάτα, 7,9 χιλιόμετρα.

Γ.Σ.