Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018 20:43

Διεθνές Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Συστηµικών Μελετών στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την

Το 14ο Εθνικό και Διεθνές Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Συστηµικών Μελετών (ΕΕΣΜ), µε θέµα "Systemics and Tourism", πραγματοποιείται στην Καλαμάτα, αύριο και μεθαύριο, στο ξενοδοχείο “Ελίτ”. Συνδιοργανώνεται από το Πανεπιστήµιο Πειραιώς και την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Το αντικείµενο του συνεδρίου είναι η παρουσίαση της δυναµικής επιστηµονικής περιοχής των συστηµικών μελετών στις εκφάνσεις του τουρισµού, µε εφαρµογές σε οργανισµούς και επιχειρήσεις σε όλο το φάσµα των υπηρεσιών του κλάδου.

Τα Systemics θα επιχειρήσουν να γεφυρώσουν το χάσµα µεταξύ θεωρίας και πράξης, προωθώντας τη χρήση αποτελεσµατικών µεθοδολογιών και πολυ-µεθοδολογιών, για την επιτυχέστερη διαχείριση της οργανωτικής πολυπλοκότητας του κλάδου του τουρισµού.

Οι σπουδαίοι προσκεκληµένοι οµιλητές από τον ελληνικό και διεθνή χώρο, οι ιδιαίτερες θεµατικές περιοχές αλλά και τα πολύ ενδιαφέροντα workshops και πολλές άλλες συνεδρίες θα προσελκύσουν την προσοχή µεγάλου αριθµού ακαδηµαϊκών, συµβούλων, επενδυτών, αλλά και φοιτητών. Συμμετέχουν η Διεθνής Οµοσπονδία για τα Συστήµατα Ερευνών (IFSR), η Διεθνής Ακαδηµία Συστηµάτων και Επιστηµών Διαδικτύου (IASCYS), η European Union for Systemics και φηµισµένες εταιρείες συµβούλων εθνικής και διεθνούς εµβέλειας.