Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018 20:53

Εκπαιδευτικές εσπερίδες για ελαιοπαραγωγούς

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Εκπαιδευτικές εσπερίδες για ελαιοπαραγωγούς

Με ανακοίνωσή του το Γραφείο Aristoil Π.Ε. Μεσσηνίας καλεί τους ελαιοπαραγωγούς που είναι ενταγμένοι στο πρόγραμμα, να παρακολουθήσουν την εκπαιδευτική εσπερίδα της περιοχής τους σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

- Αύριο Τρίτη, στις 5.30 μ.μ., στο αμφιθέατρο “Αλ. Κουμουνδούρος, στο Διοικητήριο Καλαμάτας.

- Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου, στις 5.30 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Μεσσήνης.

- Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου, στις 5.30 μ.μ., στο Δημοτικό Κατάστημα Φιλιατρών.

- Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου, στις 5.30 μ.μ., στην αίθουσα Κλάπα στην Κορώνη.

Στις εκδηλώσεις θα παρουσιαστεί η πορεία του έργου, τα αποτελέσματα των μετρήσεων της πρώτης περιόδου από τις πέντε χώρες συμμετοχής (Ελλάδα, Κύπρος, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία), καθώς και καλές πρακτικές για την παραγωγή εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου με υψηλό φαινολικό περιεχόμενο που μπορεί να φέρει ισχυρισμό υγείας.

Ως ομιλητές στις εσπερίδες θα συμμετέχουν: Ο αναπληρωτής καθηγητής του Τομέα Φαρμακογνωσίας και Χημείας Φυσικών Προϊόντων της Φαρμακευτικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Προκόπης Μαγιάτης. Η καθηγήτρια εργαστηρίου του Τομέα Φαρμακογνωσίας και Χημείας Φυσικών Προϊόντων  της Φαρμακευτικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Ελένη Μέλλιου. Ο διευθυντής ΔΑΟΚ Τριφυλίας Αντώνης Παρασκευόπουλος. Οι γεωπόνοι της ΔΑΟΚ Μεσσηνίας Αριστείδης Παπανικολάου και Κυριακή Αρχοντάκη, καθώς και αντιπρόσωπος από το Σχολείο Ελιάς και Ελαιολάδου Καλαμάτας.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER